Spoiler:pokaż
Yes, Your Grace (GOG)
Spoiler:pokaż
Wrzucam stare klucze z bundli Indie Gala (te serio stare, sprzed 9-10 lat). Zanim jednak zacząłem je wrzucać, część gier/dlc których nie miałem u siebie udało mi się normalnie aktywować, dlatego wrzucam całą resztę z myślą, że są to jednak działającego kody. Wrzucam tylko te kody, które były zasłonięte i po ich odkryciu pojawił się klucz. Jeśli komuś udało się złapać kod i może potwierdzić że zadziałał, śmiało niech napisze komentarz.Quoyque pisze: 28 lut 2025, o 22:03 Minuta nie minęła i 80% kluczy jest już aktywowane na innym koncie. Podejrzane :> (sorry za offtop, komentarz można usunąć)
Dzięki za Battleplan: American Civil War :)FotelSkrzypi pisze: 28 lut 2025, o 22:13 Jeśli komuś udało się komuś złapać kod i może potwierdzić że zadziałał, śmiało niech napisze komentarz.
Przecież tak jest za każdym razem... raz na jakiś czas uda mi się cokolwiek aktywować mimo, że też staram się śledzić temat. Ktoś sobie po prostu zgarnia te kody z automatu i czasem zgarnie +1. Z całym szacunkiem dla FotelSkrzypi (dzięki, że tyle tego wrzucaszQuoyque pisze: 28 lut 2025, o 22:03 Minuta nie minęła i 80% kluczy jest już aktywowane na innym koncie. Podejrzane :> (sorry za offtop, komentarz można usunąć)
Dzięki za kluczyk na Steam-a: Mountain, lubię gry Indie GalaFotelSkrzypi pisze: 28 lut 2025, o 21:59 An Imp? A Fiend!MountainSpoiler:pokażNight ShiftSpoiler:pokażAlter WorldSpoiler:pokażGo! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~Spoiler:pokażSuper Chain Crusher HorizonSpoiler:pokażBattleplan: American Civil WarSpoiler:pokażMajor MayhemSpoiler:pokażGold Rush! ClassicSpoiler:pokażTycoon City: New YorkSpoiler:pokażEnergy BalanceSpoiler:pokażOnikenSpoiler:pokażLittle WalkerSpoiler:pokażHack, Slash, LootSpoiler:pokażPertinenceSpoiler:pokażPrincess.Loot.Pixel.AgainSpoiler:pokażPrincess.Loot.Pixel.Again SoundtrackSpoiler:pokażSpoiler:pokaż