a to to widze, tez tak mam ze w lutym nastepna platnosc 6.49 euroPovi^ pisze: 23 gru 2024, o 19:29Styczniowy jeszcze nie wyszedł a grudniowy nie będzie podwójnie widniał. Za to jest informacja o opłaconym kolejnym miesiącu:maklo99 pisze: 23 gru 2024, o 19:22 no ale jedno jest dziwne bo w zakladce purchases nie widnieje mi january choice ani december choice x2 ?
https://www.humblebundle.com/user/subsc ... ly/billingNext Billing Date February 23, 2025 at 10:00:00 AM PST (your next month has already been paid)
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Potwierdzam, założyłem nowe konto i zapłaciłem z kodem DEC24 za grudniową paczkę 6,49€ i mam 6 msc taką cenęQuoyque pisze: 31 gru 2024, o 07:32 Jeśli ktoś nie zdążył, to Humble rozsyła ponownie informację o kuponie na 6 miesięcy za 8 USD każdy. Oferta ważna do 7 stycznia - sprawdźcie swoje kupony. Agresywny marketing generalnie. Ciekawy jestem, dokąd to zmierza.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2024, o 15:59 przez Zawisza101, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Żadna wielka tajemnica. Humble pod koniec roku pompuje liczby sprzedanych miesięczniaków lewarując swoją pozycję negocjacyjną przy zbieraniu kolejnych gierek do nich: "Patrzcie jak sprzedajemy taaaaak dużo czojsów, więc dlatego dajemy wam tylko tyle za każdego jednego kluczyka" *KACZING*Quoyque pisze: 31 gru 2024, o 07:32 Agresywny marketing generalnie. Ciekawy jestem, dokąd to zmierza.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 3 razy
Jakoś 2-3 dni i powinieneś mieć zwrot. Jeśli otrzymałeś maila od Humble o zwrocie, bo też przychodzi. ma tytuł "Your Humble Bundle refund" i tam jest info o dokonanym zwrocie.mario0480 pisze: 5 sty 2025, o 15:55 Napisałem do Humble o zwrot pieniędzy za humble Choice December 2024.
Humble odpisało,ale pieniędzy nie zwrócili lub ile trzeba czekać na zwrot.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Żadna nowość, dzień jak co dzień.
Ale zabawię się w adwokata diabła i spytam się was tutaj: czy wolelibyście aby było tak samo jak w fanaticalu gdzie, jeśli tylko kończą się klucze, to gierka po prostu WYLATUJE z bundla i to w trakcie jego trwania?
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
... gorzej, jak tego bundla się kupi i faktycznie chce od razu się klucze odsłonić, a ich już tam nie maHaazheel pisze: 13 sty 2025, o 12:23 Kolejny miesiąc, kolejne "o nie, skończyły się kody!", mimo że od co najmniej pół roku trąbi się o tym, żeby odkrywać je zaraz po zakupie bundla, bo HB wyraźnie daje ciała, jeśli chodzi o ich dostępność.

Kupiłam tego z grami o programowaniu i na "dzień dobry" zabrakło Learning Factory (EXAPUNKS jeszcze było).