Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Dokładnie, bo jeśli ktoś już ma grudniowy Choice to pauza poleci na styczeń 2025. Wtedy kupon zniknie, ALE poprzedni kupon też sprawiał wiele problemów i zastąpili go specjalnym kodem, który działał już u wszystkich, wiec może teraz też tak będziePovi^ pisze: 17 gru 2024, o 22:26 Wtedy stary kupon zniknie (jeśli się go miało) a nowy nie wskoczy (może to zmienią). Trzymam pauzę na wszelki wypadek.

Kontaktowałem się z supportem choice - czy w sytuacji kupienia grudniowego choice można zaaplikować kupon z promocją świąteczną, ze stratą tj. 5 miesięcy zaczynając od stycznia. W mojej sytuacji miałem poprzedni kupon, więc grudzień i tak wyszedł mnie te 6,49 euro.
Niestety, ale dostałem odpowiedź negatywną - jeśli kupiłeś już paczkę, to nie możesz skorzystać z oferty
No nie zachęcają, by kupować te ich paczki na starcie.
Niestety, ale dostałem odpowiedź negatywną - jeśli kupiłeś już paczkę, to nie możesz skorzystać z oferty

- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
To zabawne, ale wiele osób w komentarzach pisało, że po kupieniu grudniowej paczki ze starego kuponu, anulowali subskrypcję, a następnie powrócili do usługi z kodem DEC24. Ponownie pobrało im 6,49€, ale już na styczeń (kolejna automatyczną płatność mają na 25 lutego). Jednak ważność ich kuponu kończy się tak samo jak u osób, które kupiły grudzień w ramach nowego kuponu. Oznacza, to że jednak da się zaaplikować zniżkę ze stratą jednego miesiąca, czyli mieć kolejne 5 miesięcy po 6,49€ z majem włącznie (kupon kończy się 3 czerwca o godzinie 18:59:59, czyli na sekundę przez startem czerwcowej paczki)Galahad pisze: 21 gru 2024, o 22:48 Kontaktowałem się z supportem choice - czy w sytuacji kupienia grudniowego choice można zaaplikować kupon z promocją świąteczną, ze stratą tj. 5 miesięcy zaczynając od stycznia. W mojej sytuacji miałem poprzedni kupon, więc grudzień i tak wyszedł mnie te 6,49 euro.
Niestety, ale dostałem odpowiedź negatywną - jeśli kupiłeś już paczkę, to nie możesz skorzystać z oferty![]()

- Ci użytkownicy podziękowali Nesus za ten post (w sumie 6):
- Toxiczo • Kotar • Galahad • sempie44 • DywanPerski • TheLastJedi
- Ci użytkownicy podziękowali Toxiczo za ten post (w sumie 8):
- kamil_999666 • Haazheel • Galahad • grrozzny • sempie44 • Hardcoreex • TheLastJedi • muniek1555
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Link od Toxiczo działa. Anulowanie subskrypcji > Wznowienie z linki > pobiera za styczeń 6,49 > kolejna płatność w lutym również 6,49...
- Ci użytkownicy podziękowali kamil_999666 za ten post:
- muniek1555
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Link to humblowy koszyk z zaaplikowanym już kodem DEC24 (można tam dotrzeć na wiele sposobów; klik po anulowaniu "Rejoin" lub jak ktoś nie ma anulowanego suba to wchodzi w giftowanie Choice komuś i odznacza gift, ma to samo, bez opcji zakupu). Według strony tej promocji oferta jest dla nowych, na pauzie i na cancelu. W drugim przypadku coś nie wyszło, bo wiele osób kończyło w tym miesiącu poprzedni kupon. Zostaje opcja trzecia, zapisanie się do tej grupy działa, a nawet nie resetuje zniżki i płatność jest "na zapas".
Support widocznie odpisuje przewrotnie, bo z komentarzy pod artykułem można było się dowiedzieć, że system faktycznie rozpoznaje i dokonuje płatności naprzód za styczeń (czyli potwierdzają, że nie jest to błąd). Oby już kolejne kupony normalnie wpadały na konto
Support widocznie odpisuje przewrotnie, bo z komentarzy pod artykułem można było się dowiedzieć, że system faktycznie rozpoznaje i dokonuje płatności naprzód za styczeń (czyli potwierdzają, że nie jest to błąd). Oby już kolejne kupony normalnie wpadały na konto

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Nie wyszło bo całość jest i była przeznaczona dla klientów którzy zaczną promkę od grudnia WŁĄCZNIE, termin wygaśnięcia kuponu wskazuje na to jednoznacznie - jest on aktywny tylko do końca majowego.Povi^ pisze: 22 gru 2024, o 11:02 Link to humblowy koszyk z zaaplikowanym już kodem DEC24 (można tam dotrzeć na wiele sposobów; klik po anulowaniu "Rejoin" lub jak ktoś nie ma anulowanego suba to wchodzi w giftowanie Choice komuś i odznacza gift, ma to samo, bez opcji zakupu). Według strony tej promocji oferta jest dla nowych, na pauzie i na cancelu. W drugim przypadku coś nie wyszło, bo wiele osób kończyło w tym miesiącu poprzedni kupon.
Zatem akcja z płatnością "na zapas" to błąd w matrixie, który to co najwyżej post factum został - miejmy nadzieję - pozytywnie klepnięty przez Humbla. Być może dlatego, że bez niej biorących udziału w tejże promce byłoby wyjątkowo mało...?
Notabene śmieszne w tym wszystkim jest to, że największy hype generuje ta akcja tutaj w EU a to w związku z wesołym przelicznikiem euro na dolara, jaki działa w Humble... ale tylko podczas płatności miesięcznej. 12$=10EUR, 8$=6,5 EUR... itp
Ale gdy niedawno można było sobie kupić też promocyjnego roczniaka to wtedy się okazywało że za cały rok promocyjne 99$=93EUR. Śmierć eurofrajerom którzy się wtedy na to skusili

- Podziękował: 215 razy
- Podziękowania: 122 razy
- Kontakt:
Zadziałało wielkie dziękiToxiczo pisze: 22 gru 2024, o 00:07 Dzięki, działa
Link z którego brałem
https://www.humblebundle.com/membership ... romo=dec24

- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Jak jeszcze nie kupiłeś grudniowej paczki, to zrób dokładnie to, co jest opisane w tym artykule (instrukcja ze screenami):woda85 pisze: 23 gru 2024, o 13:49 Trochę się pogubiłem. Jeśli jeszcze nie zapłaciłem za Grudzień to co powinienem zrobić?
https://lowcygier.pl/bundle/swiateczna- ... st-256-zl/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
czyli przy tym sposobie 6,49 EUR i styczniowy bundel w plecy?Toxiczo pisze: 22 gru 2024, o 00:07 Dzięki, działa
Link z którego brałem
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Nie. Po prostu płacisz za niego teraz "z góry", a w styczniu gdy będzie dostępny tylko odbierzesz klucze już bez płacenia.Anomander Rake pisze: 23 gru 2024, o 14:27czyli przy tym sposobie 6,49 EUR i styczniowy bundel w plecy?Toxiczo pisze: 22 gru 2024, o 00:07 Dzięki, działa
Link z którego brałem
Nie wiem czy było, ale zobaczcie czy nie macie wystawionych:
ATTENTION: We have run out of Steam keys for LISA: Complete Edition. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for A Plague Tale: Innocence. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Metal: Hellsinger. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Chorus. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Scars Above. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
/////////////////////////////
Kolejny temat, czy myślicie, że Hogwart legacy będzie w najbliższych miesiącach?
ATTENTION: We have run out of Steam keys for LISA: Complete Edition. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for A Plague Tale: Innocence. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Metal: Hellsinger. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Chorus. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
ATTENTION: We have run out of Steam keys for Scars Above. We are getting more ASAP. We will have Steam keys for you as soon as they are available again!
/////////////////////////////
Kolejny temat, czy myślicie, że Hogwart legacy będzie w najbliższych miesiącach?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
no ale jedno jest dziwne bo w zakladce purchases nie widnieje mi january choice ani december choice x2 ?Noir pisze: 23 gru 2024, o 14:33Nie. Po prostu płacisz za niego teraz "z góry", a w styczniu gdy będzie dostępny tylko odbierzesz klucze już bez płacenia.Anomander Rake pisze: 23 gru 2024, o 14:27czyli przy tym sposobie 6,49 EUR i styczniowy bundel w plecy?Toxiczo pisze: 22 gru 2024, o 00:07 Dzięki, działa
Link z którego brałem
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Styczniowy jeszcze nie wyszedł a grudniowy nie będzie podwójnie widniał. Za to jest informacja o opłaconym kolejnym miesiącu:maklo99 pisze: 23 gru 2024, o 19:22 no ale jedno jest dziwne bo w zakladce purchases nie widnieje mi january choice ani december choice x2 ?
https://www.humblebundle.com/user/subsc ... ly/billing
Next Billing Date February 23, 2025 at 10:00:00 AM PST (your next month has already been paid)