Zauważyłem, że jest podobna sytuacja z Spellforce 2. (Jest jeszcze złota edycja.)
Dodatkowo w XK Dodatek jest jeszcze (a nie ma na liście) Age of Empires III Asian Dynasties.
Extra Klasyka CDP
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Myślę, że warto też odnotować fakt istnienia czegoś takiego.

To jest kolekcja tego gościa: https://www.youtube.com/watch?v=2fdYBjmk74g
Sam chciałbym więcej zdjęć. To jest wycinek z fot jego kolekcji na jakimś fanpage'u dot. Gothika: https://www.facebook.com/photo/?fbid=807755898042714
Sam chciałbym więcej zdjęć. To jest wycinek z fot jego kolekcji na jakimś fanpage'u dot. Gothika: https://www.facebook.com/photo/?fbid=807755898042714
- Ci użytkownicy podziękowali kowek za ten post (w sumie 3):
- alesorius • Perkozzz • FotelSkrzypi
Bardzo interesujący wywiad. Nie tylko z powodu, że jestem wiecznym graczem Gothic-a ale zgadzam się, że warto po prostu coś zbierać jako hobby. Ale pada tam też coś co mnie gryzie - na pewne rzeczy jest już za późno, choćby na big boxy tej gry. Zostało mi ciułanie tanich serii wydawniczych cd projektu 

- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
O kurcze, ale to dobry wywiad! Dzięki za link.kowek pisze: 20 wrz 2024, o 21:07 To jest kolekcja tego gościa: https://www.youtube.com/watch?v=2fdYBjmk74g

Delikatnie offtopując - to zależy... swoje big boxy do Gothika (jedynka PL, dwójka PL, trójka niemiecka, bo polskiego nie ma) zdobyłem w ciągu ostatnich 5 miesięcy i nie wydałem na to nawet czterocyfrowej kwoty. Trzeba cierpliwie szukać.Urszizu pisze: 27 wrz 2024, o 14:58 Ale pada tam też coś co mnie gryzie - na pewne rzeczy jest już za późno, choćby na big boxy tej gry.

Też widziałem i mnie zaciekawił. Dość szybko poszło było wystawione za 300 zł. Ty może kupiłeś?Drzazga pisze: 4 gru 2024, o 15:53 Ostatnio znalazłem takiego boxa zbiorczego na Vinted
1733147110.jpeg
1733147110 (1).jpeg
1733147110 (2).jpeg
1733147110 (3).jpeg
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
[/quote]
Też widziałem i mnie zaciekawił. Dość szybko poszło było wystawione za 300 zł. Ty może kupiłeś?
[/quote]
Niee coś ty, za drogo dla mnie jak to rozłożysz na części pierwsze
Po za tym mam już od dawna całą extra klasykę i nie chcę duplikatów. Ale jako ciekawostka bardzo fajne.
Też widziałem i mnie zaciekawił. Dość szybko poszło było wystawione za 300 zł. Ty może kupiłeś?
[/quote]
Niee coś ty, za drogo dla mnie jak to rozłożysz na części pierwsze

No cóż... trafił do mnie.
Udało mi się wynegocjować dobrą cenę i wziąć też inne gry od sprzedającego. Teraz tylko znaleźć to wydanie z Gotikiem, które wrzucałem powyżej i będę spełniony, o ile nie okaże się, że istnieje jeszcze inny "Unikalny zestaw gier tylko w sieci Empik" .

- Ci użytkownicy podziękowali kowek za ten post (w sumie 4):
- Drzazga • Haazheel • axahus • FotelSkrzypi
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
Co jest..kowek pisze: 5 gru 2024, o 19:05 No cóż... trafił do mnie.Udało mi się wynegocjować dobrą cenę i wziąć też inne gry od sprzedającego. Teraz tylko znaleźć to wydanie z Gotikiem, które wrzucałem powyżej i będę spełniony, o ile nie okaże się, że istnieje jeszcze inny "Unikalny zestaw gier tylko w sieci Empik" .
20241205_190133.jpg

- Załączniki
-
- F.E.A.R 10zl allegro lokalne, F.E.A.R Extraction point 10zł allegro lokalne promocja z 15zł chyba, i worms oblężenie 15zł allegro lokalne
- FEAR.JPG (1.73 MiB) Przejrzano 1436 razy
-
- F.E.A.R 10zl allegro lokalne, F.E.A.R Extraction point 10zł allegro lokalne promocja z 15zł chyba, i worms oblężenie 15zł allegro lokalne
- WORMS FORTS.JPG (1.86 MiB) Przejrzano 1436 razy
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
hej hej, odgapiłeś.kowek pisze: 6 gru 2024, o 18:59 Zapłaciłem niecałe trzy stówki, ale dobrałem jeszcze dwie gry, których mi brakowało w starej Extra Klasyce i Kolekcji Klasyki.
A co do dywaniku... to kto go nie ma.![]()

Moje zagraniczne wydania z Extra Klasyki - czeskie (XKHIT) i węgierskie (LV). Cały czas poluję na No one lives forever 2, które pojawiło się w Czechach... raz znalazłem sprzedającego na aukro, ale nie chciał przerzucić niestety transakcji na Vinted.
o kurcze ale fajne wydania, operation flashpointkowek pisze: 11 gru 2024, o 11:54 Moje zagraniczne wydania z Extra Klasyki - czeskie (XKHIT) i węgierskie (LV). Cały czas poluję na No one lives forever 2, które pojawiło się w Czechach... raz znalazłem sprzedającego na aukro, ale nie chciał przerzucić niestety transakcji na Vinted.
20241211_115233.jpg

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
A pytanie, jak z językami na płycie, zwłaszcza w czeskich wydaniach? Ostatnio zamawiałem z Allegro trochę gier po taniości z jednego czeskiego sklepu, m.in. tam był Torchlight z Topsellera i trochę zdziwiło mnie, że czeskie wydanie od ichnego CD Projektu nie miało polskiego na płycie, ale już gry od Nordic Games i Cenegi miałykowek pisze: 11 gru 2024, o 11:54 Moje zagraniczne wydania z Extra Klasyki - czeskie (XKHIT) i węgierskie (LV). Cały czas poluję na No one lives forever 2, które pojawiło się w Czechach... raz znalazłem sprzedającego na aukro, ale nie chciał przerzucić niestety transakcji na Vinted.
20241211_115233.jpg