Urodziny Łowców Gier - Giveaway - Twoja pierwsza gra na Steam
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Discord: perpanicz
- Podziękował: 81 razy
- Podziękowania: 303 razy
- Kontakt:
To nie mogło być nic innego. Koledzy namówili mnie na CS-a, mimo że wtedy byłem wielkim przeciwnikiem Steama. Ostatecznie nigdy nie zagraliśmy, kolegów już nie ma, a konto zostało.
- Załączniki
-
- 016rzym1f1ut.png (58.06 KiB) Przejrzano 1224 razy
- Ci użytkownicy podziękowali Per Panicz za ten post:
- Ejdrien.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
XXXX
Nie pamiętam i nie mam zielonego pojęcia skąd. Chyba było jakieś rozdawnictwo?
Bo nieograny do dziś
EDIT: tak sobie właśnie uświadomiłem - zdajecie sobie sprawę, że pytanie o pierwszą grę na koncie steam ze strony supportu to właściwie jest pierwsza i ostatnia możliwość odzyskania jak i ewentualnego przechwycenia konta?
Może jestem paranoikiem, ale chyba lepiej nie udostępniać...
Nie pamiętam i nie mam zielonego pojęcia skąd. Chyba było jakieś rozdawnictwo?
Bo nieograny do dziś

EDIT: tak sobie właśnie uświadomiłem - zdajecie sobie sprawę, że pytanie o pierwszą grę na koncie steam ze strony supportu to właściwie jest pierwsza i ostatnia możliwość odzyskania jak i ewentualnego przechwycenia konta?
Może jestem paranoikiem, ale chyba lepiej nie udostępniać...
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
Ku mojemu zdziwieniu jest to The Last Remnant, 2014 rok. Przysiągłbym, że to było coś innego, ale tako rzecze Steam. Pudełko mam ciągle na półce. Muszę tę grę ograć w końcu do końca, to już 15 lat (O Boże O Jezu
) od premiery i 10 w bibliotece.

- Załączniki
-
- 1gra.png (33.89 KiB) Przejrzano 1157 razy
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
4 czerwca 2010 The Orange Box Retail
- Ci użytkownicy podziękowali kamil_999666 za ten post:
- Ejdrien.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy