Team Fortress 2 - In-Game Upgrade
2 lipca 2013
Urodziny Łowców Gier - Giveaway - Twoja pierwsza gra na Steam
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
Left 4 Dead
Ostatnio zmieniony 3 gru 2024, o 18:10 przez Breaking Bread, łącznie zmieniany 2 razy.
- Ci użytkownicy podziękowali Breaking Bread za ten post (w sumie 2):
- Ejdrien. • xardas
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
17 października 2013 Focus Humble Bundle 1
Dowiedziałem się od kumpla ze studiów o łowcach i istnieniu bundli no i zaczęło się uzależnienie
Nadszedł czas opuścić szerokie wody zatoki i za własny już hajs żyć uczciwie.
Dowiedziałem się od kumpla ze studiów o łowcach i istnieniu bundli no i zaczęło się uzależnienie

Nadszedł czas opuścić szerokie wody zatoki i za własny już hajs żyć uczciwie.
- Ci użytkownicy podziękowali TheLastJedi za ten post:
- Ejdrien.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 416 razy
- Kontakt:
1 maja 2011 - Dark Messiah of Might and Magic, kupione w Pepco wydanie z TopSellera. Co najzabawniejsze, nigdy nie zagrałem w singla - za to zagrywaliśmy się z kolegami z podwórka w multi.
- Ci użytkownicy podziękowali serafek5 za ten post (w sumie 2):
- Ejdrien. • TheLastJedi
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
18 września 2009 - to moje pierwsze konto, ale nie mam do niego dostępu, więc nie sprawdzę, co to mogło być.
3 stycznia 2013 - Dead Island GOTY (EU) - no i wtedy dla mnie ostatecznie umarł świat gier w pudełkach i zaczął się już definitywnie monopol cyfrowego świata Steam
3 stycznia 2013 - Dead Island GOTY (EU) - no i wtedy dla mnie ostatecznie umarł świat gier w pudełkach i zaczął się już definitywnie monopol cyfrowego świata Steam

- Discord: kombi111
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Zeno Clash, lato 2010, ile ja się nakombinowałem, czemu ta gra, kupiona przecież w wersji pudełkowej, nie działa (wymagała Steama, ale tego jasno nie komunikowała). To była krótka gra, więc konto szybko poszło w zapomnienie, ale przez Dotę 2 i potem humblebundle odkurzyłem je, i używam do dziś.
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 47 razy
- Kontakt:
13 czerwca 2013 Tomb Raider (2013).
- Ci użytkownicy podziękowali BrunoTheLizard za ten post:
- Ejdrien.