Mam przenieść numer z T-Mobile MIX do T-Mobile na kartę. Gdyż w MIX najtańszy abonament to 35 zł w zwykłym na kartę to 30 zł. Na stronie T-Mobile https://www.t-mobile.pl/c/zachowaj-numer jest napisane, że nic nie trzeba robić (Po rozwiązaniu umowy Twój numer zostanie automatycznie przeniesiony do T-Mobile na kartę. – W ciągu 62 dni od rozwiązania umowy aktywuj kartę SIM, łącząc się z internetem, wykonując dowolne połączenie, wysyłając SMS-a lub MMS-a) Z Ukraińskimi konsultantami nie można się dogadać, bo twierdzą, że jedynym sposobem jest napisanie e-maila lub udanie się do salonu. Nawet gdy im pokazałem to, co wam to dalej się upierali, że tak to jest niemożliwe.
PS. Czekam i liczę, że w końcu trafię na Polaka.
Przeniesienie taryfy z T-Mobile
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Ale chwalisz się czy żalisz bo tak naprawdę to nie wiem co ma na celu ten wątek. Jak masz jakiś problem to nie pytaj nas tylko idź do salonu skoro na infolinii nie możesz się dogadać. Jeśli pytasz o atrakcyjność oferty to moim zdaniem średnio, są tańsze abonamenty. Tu masz fajną porównywarkę.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Ja widzę cztery możliwości rozwiązania problemu:
1.. Nauczyć się języka ukraińskiego i przeprowadzić rozmowę z konsultantem w tym języku.
2. Udać się do salonu.
3. Zadać pytanie mailem.
4. Skontaktować się z konsultantem za pomocą czatu na ich stronie.
1.. Nauczyć się języka ukraińskiego i przeprowadzić rozmowę z konsultantem w tym języku.
2. Udać się do salonu.
3. Zadać pytanie mailem.
4. Skontaktować się z konsultantem za pomocą czatu na ich stronie.
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
To masz bogatych znajomych jak płacą 270 zł i nie chcą płacić mniej. Mnie dwie mądre osoby nauczyły pewnych maksym jedną z nich jest, zanim wydasz na coś pieniądze to sprawdź dwa razy, czy warto.kaloryfer pisze: 27 paź 2024, o 14:56 5zł i żydzi... 35zl misieczny abonament ja bym sie cieszyl gdybym taki mial niski... znam ludzi co płacą po 270zł miesieczenie abonament na komorke i zyją i nie jojczą xD
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Ale jaką reklamę? Tworzysz, kolejny już zresztą, wątek na forum, w którym piszesz nie wiadomo właściwie o czym to nie miej pretensji, że ludzie cię nie rozumieją. Co miał na celu ten temat? Jeśli chciałeś się pożalić na obsługę T-Mobile to raczej forum agregatora cen gier nie jest do tego najlepszym miejscem, pewnie są lepsze do tego serwisy, np. Telepolis, skupiające się na telefonii. Jeśli szukałeś pomocy, to także te strony byłyby lepszym miejscem. Albo mogłeś po prostu zrobić tak, jak doradzali ci na infolinii czyli wysłać maila lub udać się do salonu.lactoral pisze: 27 paź 2024, o 11:23 Człowieku Angrenbor, gdzie ty widzisz w moim wątku kryptoreklamę. To ty reklamujesz jakieś porównywarki jak ciebie nikt o to nie prosił.
Napisałeś już 3 posty w tym wątku ale dalej nie wiem czego tak naprawdę od nas chcesz.
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Uwagi.Angrenbor pisze: 27 paź 2024, o 17:11 Napisałeś już 3 posty w tym wątku ale dalej nie wiem czego tak naprawdę od nas chcesz.
A powinien zrobić, jak mówiłem, kanał na jutubie o takich sprawach i by nawet na tym coś zarobił.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- oLiardi
- Kontakt:
Człowieku czy ty jesteś NORMALNY TY ZNOWU SPAMujesz tym razem innym serwisem. Czy ktoś tu panuje i i może z spamem zrobić.Angrenbor pisze: 27 paź 2024, o 17:11Ale jaką reklamę? Tworzysz, kolejny już zresztą, wątek na forum, w którym piszesz nie wiadomo właściwie o czym to nie miej pretensji, że ludzie cię nie rozumieją. Co miał na celu ten temat? Jeśli chciałeś się pożalić na obsługę T-Mobile to raczej forum agregatora cen gier nie jest do tego najlepszym miejscem, pewnie są lepsze do tego serwisy, np. Telepolis, skupiające się na telefonii. Jeśli szukałeś pomocy, to także te strony byłyby lepszym miejscem. Albo mogłeś po prostu zrobić tak, jak doradzali ci na infolinii czyli wysłać maila lub udać się do salonu.lactoral pisze: 27 paź 2024, o 11:23 Człowieku Angrenbor, gdzie ty widzisz w moim wątku kryptoreklamę. To ty reklamujesz jakieś porównywarki jak ciebie nikt o to nie prosił.
Napisałeś już 3 posty w tym wątku ale dalej nie wiem czego tak naprawdę od nas chcesz.
7. Zabrania się w szczególności działalności Użytkowników polegającej na:
rozsyłaniu korespondencji mailowej (spamu) i niezamówionej informacji handlowej, reklam oraz informacji mających charakter komercyjny, reklamowy lub promocyjny w Serwisie, w tym przesyłaniu tego typu informacji lub reklam innym Użytkownikom Serwisu w prywatnych wiadomościach,
- Kontakt:
Czego ty nie rozumiesz… Proszę to mi napisz jak przenieść telefon z MIX T-Mobile do zwykłej karty. Bo akurat operator o tym nie mówi i podstrona którą zacytowałem tego nie wyjaśnia. Bo według konsultantów to nie działa.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Bo wszyscy Ci mówią, żebyś poszedł do salonu zapytać. Jak nie możesz to jest jeden uniwersalny sposób, przenosisz numer do innej sieci, zaznaczając opcję najszybciej jak się da. Jak już Cię przeniosą do wracasz to tmobile. I gotowe, sposób niezawodny i możliwe że najprostszy. Możesz to zrobić w apce orange Flexa albo na stronie jakiego Plusha czy innej sieci. Tak się robiło wcześniej chociażby jak się chciało z Orange Flex przejść do orange na kartę (czy tam odwrotnie, może teraz już da się normalnie, nie wiem).lactoral pisze: 28 paź 2024, o 03:33 Czego ty nie rozumiesz… Proszę to mi napisz jak przenieść telefon z MIX T-Mobile do zwykłej karty. Bo akurat operator o tym nie mówi i podstrona którą zacytowałem tego nie wyjaśnia. Bo według konsultantów to nie działa.
- Ci użytkownicy podziękowali boskiapollo za ten post:
- lactoral