Shoppe Keep 1 i 2?kmpt pisze: 11 maja 2024, o 09:44 Czy znacie jakieś gry komputerowe podobne do Recettear: An Item Shop's Tale? Mam na myśli grę, w której prowadzimy własny sklepik, gdzie można fizycznie wystawiać towar na półki i go sprzedawać? Wiem, że istnieją gry 'farmerskie', gdzie można handlować płodami rolnymi, ale nie do końca o to mi chodzi :>
Co kupić? Co wybrać?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
W Moonlighter prowadzimy własny sklep z fantami, które zbieramy w okolicznych lochach: https://store.steampowered.com/app/606150/Moonlighter/kmpt pisze: 11 maja 2024, o 09:44 Czy znacie jakieś gry komputerowe podobne do Recettear: An Item Shop's Tale? Mam na myśli grę, w której prowadzimy własny sklepik, gdzie można fizycznie wystawiać towar na półki i go sprzedawać? Wiem, że istnieją gry 'farmerskie', gdzie można handlować płodami rolnymi, ale nie do końca o to mi chodzi :>
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
https://store.steampowered.com/app/2670 ... Simulator/
Supermarket Simulator
(polecam discorda tworcy jednoosobowego tej gry)
Supermarket Simulator
(polecam discorda tworcy jednoosobowego tej gry)
jakiej pojemności i jak bardzo tanie ma być...?TheLastJedi pisze: 1 paź 2024, o 13:57 Bateria w Quest 2 słaba. Jaki powerbank mogę kupić aby dało się go podpiąć z tyłu głowy do paska żeby mieć kontrwagę i odciążyć kark? Jest coś taniego z aliexpress/Temu?
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Ja używałem zwykłego, którego chowałem w kieszeni i podłączałem długim kabelkiem od strony pleców. Ostatnio kupiłem coś takiego, ale jeszcze nie testowałem: https://www.amazon.pl/dp/B0CRDY83PQ?tag ... =601376734TheLastJedi pisze: 1 paź 2024, o 13:57 Bateria w Quest 2 słaba. Jaki powerbank mogę kupić aby dało się go podpiąć z tyłu głowy do paska żeby mieć kontrwagę i odciążyć kark? Jest coś taniego z aliexpress/Temu?
- Ci użytkownicy podziękowali GhostHound za ten post:
- TheLastJedi
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Nawet takie 5000 mah by było spoko, a że jesteśmy na łowcach to jak najtaniej, aby nie totalny bubelBlack Seraph pisze: 1 paź 2024, o 15:12jakiej pojemności i jak bardzo tanie ma być...?TheLastJedi pisze: 1 paź 2024, o 13:57 Bateria w Quest 2 słaba. Jaki powerbank mogę kupić aby dało się go podpiąć z tyłu głowy do paska żeby mieć kontrwagę i odciążyć kark? Jest coś taniego z aliexpress/Temu?

Tak w okolicach stówki max.
Pytałem, bo sam kupowałem czas jakiś temu banka SBS 30k mah, ale to może juz kark złamać...TheLastJedi pisze: 2 paź 2024, o 07:51 Nawet takie 5000 mah by było spoko, a że jesteśmy na łowcach to jak najtaniej, aby nie totalny bubel
Tak w okolicach stówki max.

EDIT: pojawiła się jeszcze tańsza opcja...

https://lowcygier.pl/nie-tylko-gramy/pr ... -od-39-zl/
- Ci użytkownicy podziękowali Black Seraph za ten post:
- TheLastJedi
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Jestem od jakiegoś czasu posiadaczem Steam Decka i zastanawiam się nad kupnem jednej z tych pozycji.
Assassin's Creed Valhalla - grałem w Origins i Odyssey i bardzo mi się podobały. Tyle, że tutaj wszystkiego jest więcej (może prócz lootu i trochę tego żałuję).
No Man's Sky - lubię eksplorację w grach, ale trochę mnie odstrasza motyw budowania baz.
Hogwart's Legacy - nie jestem fanem Pottera, ale oglądając gameplaye trochę mnie kusi.
Dying Light 2 - jedynka z dodatkami ukończona, bardzo mi się podobało, ale opinie są dość skrajne.
Którą polecacie?
Assassin's Creed Valhalla - grałem w Origins i Odyssey i bardzo mi się podobały. Tyle, że tutaj wszystkiego jest więcej (może prócz lootu i trochę tego żałuję).
No Man's Sky - lubię eksplorację w grach, ale trochę mnie odstrasza motyw budowania baz.
Hogwart's Legacy - nie jestem fanem Pottera, ale oglądając gameplaye trochę mnie kusi.
Dying Light 2 - jedynka z dodatkami ukończona, bardzo mi się podobało, ale opinie są dość skrajne.
Którą polecacie?
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Hogwart's Legacykluhmen pisze: 13 paź 2024, o 15:41 Jestem od jakiegoś czasu posiadaczem Steam Decka i zastanawiam się nad kupnem jednej z tych pozycji.
Którą polecacie?
- Podziękowania: 2 razy
Czesc, w ktora twierdze warto zagrac? Nie gralem w zadna. Czy Twierdza HD bedzie OK zeby sprobowac? Kosztuje jakies 6 pln na gogu... Definitive edition ponad 60.
Czy crusader ktorys albo Stronghold 2 hd?
Drugie pytanie, jaki coop dla 3-4 lub wiecej osob (na ps5 i pc) polecacie, tak zeby sie dobrze bawic i pogadac na luzie?
Myslalem o zomboid (nie wiem czy jest coopem), albo jakims coop rpg?
Drugie pytanie, jaki coop dla 3-4 lub wiecej osob (na ps5 i pc) polecacie, tak zeby sie dobrze bawic i pogadac na luzie?
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Stronghold HD (w DE nie grałem, ale ma bdb opinie) i Stronghold Crusader HD, pozostałe części są mniej udane, choć od biedy można zagrać .
Zależy czy masz ekipę czy chcesz grać z randomami. Ja polecam Deep Rock Galactic, niezależnie od tego z kim masz zamiar grać, gram od lat i nadal mi się nie nudzibkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55Drugie pytanie, jaki coop dla 3-4 lub wiecej osob (na ps5 i pc) polecacie, tak zeby sie dobrze bawic i pogadac na luzie?

- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Twierdze HD polecam bo to moja ulubiona, definitive edition to głównie update graficzny.bkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55 Czesc, w ktora twierdze warto zagrac? Nie gralem w zadna. Czy Twierdza HD bedzie OK zeby sprobowac? Kosztuje jakies 6 pln na gogu... Definitive edition ponad 60.
Zomboid jest świetny w coopie zwłaszcza z modami.
Deep Rock Galactic też bardzo fajny i akurat do 4 graczy.
Z gier typowo rpg może jakieś borderlandsy? Albo gry Lariana: Divinity Original Sin 1 i 2 Baldurs Gate 3 ale to mocno fabularne.
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Jak coop lokalny to na 4ech graczy nic lepszego niż diablo III na konsoli nie ma.bkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55 Czesc, w ktora twierdze warto zagrac? Nie gralem w zadna. Czy Twierdza HD bedzie OK zeby sprobowac? Kosztuje jakies 6 pln na gogu... Definitive edition ponad 60.
- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
Trine 4, Trine 5. Mozna sobie przechodzic gre do 4 osob i na luzie robic lamiglowki i przy okazji gadac. Trine 4 jest obecnie w abonamencie PS+ Extra. Kupilem Trine 5 na PC, ale z zona nagralismy sie w te serie dosc mocno, bo od Trine 1 wszystkie czesci, i szczerze mowiac przeskok graficzny i gameplayowy miedzy Trine 4 i Trine 5 jest minimalny, wiec szybko nam sie znudzilo granie w 5. Ale polecam te serie. Bardzo przyjemnie sie wbija 100% osiagniec.bkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55 Drugie pytanie, jaki coop dla 3-4 lub wiecej osob (na ps5 i pc) polecacie, tak zeby sie dobrze bawic i pogadac na luzie?

- Podziękowania: 2 razy
Jakie mody polecisz?szymon257 pisze: 23 paź 2024, o 19:19Twierdze HD polecam bo to moja ulubiona, definitive edition to głównie update graficzny.bkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55 Czesc, w ktora twierdze warto zagrac? Nie gralem w zadna. Czy Twierdza HD bedzie OK zeby sprobowac? Kosztuje jakies 6 pln na gogu... Definitive edition ponad 60.
Z gier typowo rpg może jakieś borderlandsy? Albo gry Lariana: Divinity Original Sin 1 i 2 Baldurs Gate 3 ale to mocno fabularne.
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Jak grałem to używałem koło 50 modów mogę polecić kilka ale najlepiej samemu się rozejrzeć na warsztacie steam.bkt1916 pisze: 24 paź 2024, o 09:40Jakie mody polecisz?szymon257 pisze: 23 paź 2024, o 19:19Twierdze HD polecam bo to moja ulubiona, definitive edition to głównie update graficzny.bkt1916 pisze: 23 paź 2024, o 15:55 Czesc, w ktora twierdze warto zagrac? Nie gralem w zadna. Czy Twierdza HD bedzie OK zeby sprobowac? Kosztuje jakies 6 pln na gogu... Definitive edition ponad 60.
Brita's Weapon Pack
Brita's Armor Pack
Common Sense
True Music
Vehicle Repair Overhaul
Filibuster Rhymes' Used Cars!
The Workshop
Scrap Weapons!
Scrap Guns
Scrap Armor!
Expanded Helicopter Events
Może ktoś ma porównanie, Hogwart Legacy na PC czy Xbox SX?
Na steamie teraz w promoci za 80zł, a pudełko na xboxa za 120zł można kupić
(mam lapka z RTX3060 140W więc graficznie powinno dać radę, ale z drugiej strony chyba w taką grę wygodniej usiąść przed większym telewizorem).
Na steamie teraz w promoci za 80zł, a pudełko na xboxa za 120zł można kupić
(mam lapka z RTX3060 140W więc graficznie powinno dać radę, ale z drugiej strony chyba w taką grę wygodniej usiąść przed większym telewizorem).