Z bundli samego Humbla jakoś dwa lata temu miałem odwołany klucz z World War Z Aftermath i to była aferasergeron pisze: 1 wrz 2024, o 14:27 No ja zazwyczaj klucze odkrywam i wrzucam sobie do arkusza. Czyli mówisz, że jakieś stare klucze w nim mogą po prostu już nie działać?
A teraz, w przeciągu niespełna pół roku okazało się że wyleciały:
Sherlock Holmes The Devil Daughter
2 Dark
Jack Move
Mana Spark
przy czym, tylko z WWZ oraz Jack Move miałem łaskawie przynaną wymianę na nowy - ot, takie szczęście że "stosunkowo" szybko (znów: nikt nie wie kiedy to jest szybko a kiedy wolno...) wydawca odwołał kluczyki. A może dlatego że była dobrze rozgrzana gunwoburza?
Może ktoś mówić że to procentowo wciąż niewiele, ale trend jest cokolwiek niepokojący do tego stopnia, że można się poważnie zacząć obawiać odkrywać swoje klucze na zapas - bo ten zapas może pewnego dnia okazać się zwykłą iluzją.
No, ale czym może się skończyć nieodkrywanie kluczy to też wszyscy już wiemy... Ba, czasem się zdarza - jak w przypadku Sherlocka Holmesa TDD czy np. wcześniej Short Hike że pozycja może sobie z bundla w ogóle zniknąć

Innymi słowy klasyczny paragraf 22 - co byś nie zrobił, masz dużą szansę by zostać kopniętym w

A potem się dziwią że ludzie mają coraz mniejsze opory żeby kupować tanio w kinguinach czy innych enebach... sami na siebie bacik kręcą.