News jest w temacie Newsy. I tutaj chodzi o Humble Games, czyli wydawcę gier (np. Forager albo Signalis) a nie Humble Bundle czy Store.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
no ok ale w artykule tez pisze ze nie wiadomo jak to wplynie m.in na subskrypcje choice, a co do rzekomego newsa to jednak nie widzę takiego w tej zakładce newsy, podaj może kiedy dokładnie to było wrzucone, bo nawet wyszukiwarka nic nie znajduje na ten temat
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Ale jak to ma wpłynąć na choice, skoro to coś innego?
Ich dział wydawniczy musiał paść, bo wypuszczali głównie średniaki, a jak można poczytać, to przy małym finansowaniu i presji czasowej to musiało się tak skończyć. IGN oczekiwało nierealnych efektów jako wydawca.
Ich dział wydawniczy musiał paść, bo wypuszczali głównie średniaki, a jak można poczytać, to przy małym finansowaniu i presji czasowej to musiało się tak skończyć. IGN oczekiwało nierealnych efektów jako wydawca.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- MDA • RedEvil
- Podziękował: 349 razy
- Podziękowania: 343 razy
W temacie Newsy na forum masz stosowny post Raffaela, proszę:maklo99 pisze: 26 lip 2024, o 22:04 a co do rzekomego newsa to jednak nie widzę takiego w tej zakładce newsy, podaj może kiedy dokładnie to było wrzucone, bo nawet wyszukiwarka nic nie znajduje na ten temat
Raffael pisze: 24 lip 2024, o 09:07 Humble Games zwolniło wszystkich pracowników: https://insider-gaming.com/humble-games ... tire-team/
Twierdzą, że to restrukturyzacja.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
ok ja myslalem ze news jest na stronie a nie na forumStonRoc pisze: 27 lip 2024, o 12:45W temacie Newsy na forum masz stosowny post Raffaela, proszę:maklo99 pisze: 26 lip 2024, o 22:04 a co do rzekomego newsa to jednak nie widzę takiego w tej zakładce newsy, podaj może kiedy dokładnie to było wrzucone, bo nawet wyszukiwarka nic nie znajduje na ten temat
Raffael pisze: 24 lip 2024, o 09:07 Humble Games zwolniło wszystkich pracowników: https://insider-gaming.com/humble-games ... tire-team/
Twierdzą, że to restrukturyzacja.
Potwierdzam. Tak robią.Yamaneko pisze: 30 lip 2024, o 09:32 Gdyby ktoś nie dostał kuponu i nie wchodziłaby mu aktualna promocja (6.49 EU miesięcznie do końca roku), warto pisać do supportu. Mi przyznali kupon w ciągu dwóch dni roboczych.
- Podziękował: 138 razy
- Podziękowania: 290 razy
- Kontakt:
zgadza siępioytyr pisze: 6 sie 2024, o 18:53 Sifu
High on Life
Gotham Knights
BlackTail
Astral Ascent
This Means Warp
Universe For Sale
Diluvian Ultra
Pewnie fake, ale zobaczymy za chwilę
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Czy tylko u mnie coś się zepsuło, czy wy też tak macie?
Przy każdej próbie generowania kodu/gifta z choica musze się od nowa logować i wpisywać kod z maila.
Już przy poprzedniej paczce tak miałem. Wcześniej musiałem go wpisywać raz na kilka dni. Niestety nie widzę opcji wyłączenia tego.
Przy każdej próbie generowania kodu/gifta z choica musze się od nowa logować i wpisywać kod z maila.
Już przy poprzedniej paczce tak miałem. Wcześniej musiałem go wpisywać raz na kilka dni. Niestety nie widzę opcji wyłączenia tego.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Mam tak samo. Dodatkowo te maile z kodem czasami przymulają i potrafią dojść dopiero po jakichś 30 minutach.MadHunter pisze: 6 sie 2024, o 20:48 Czy tylko u mnie coś się zepsuło, czy wy też tak macie?
- Kontakt:
Czyli to coś od nich jednak. Ja klikam w kółko resend code, aż wyczerpię limit kodów. Wtedy niektóre przychodzą szybciej i mogę się zalogować, a po czasie przychodzą te spóźnione.zuku7 pisze: 6 sie 2024, o 21:42Mam tak samo. Dodatkowo te maile z kodem czasami przymulają i potrafią dojść dopiero po jakichś 30 minutach.MadHunter pisze: 6 sie 2024, o 20:48 Czy tylko u mnie coś się zepsuło, czy wy też tak macie?
- Kontakt:
Sprawdź, może kodkaloryfer pisze: 6 sie 2024, o 22:09 Jak zwykle wszyscy dostali kod na 6 miesiecy czojsa tylko mi nie dali... xD Myslalem ze przy sierpniowym sie pojawi a tu dalej nima....
jeszcze działa.JULY49
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Ja jestem zadowolony w sumie, a do ostatniej chwili się zastanawiałem czy brać z tego kuponu
Ale obawiam się, że to tylko na pokaz taka fajna paczuszka, z uwagi na tę zniżki właśnie, za miesiąc będzie cienko 

Nie wiem co to za czary, ale biorąc pod uwagę, że wyciekło to w sieci, to pewnie załatają niedługo. No ale macie zapowiedź nowego Humbla (w znaczeniu normalnego bundla, na leak do choice pewnie jeszcze poczekamy), jak dla mnie to raczej póki co cienko, choć to tylko 4 z większej ilości gier. Cena: 12$
Aha, zapomniałem dodać, że premiera w piątek