Witam mam pewien problem podczas grania i nagrywania gry Dziedzictwo Hogwartu programem OBS Studio. Kiedy gram bądź nagrywam już jakiś czas (a nawet nie przechodzę do końca samouczka albo dochodzę do chwili przed ceremonią przydziału) gra mi się sama wyłącza. Nie wyskakuje przy tym żaden błąd.
Ktoś wie jak to naprawić?
Specyfikacja PC:
Procesor: AMD Ryzen 7 7800X3D
Karta graficzna: Gainward GeForce RTX 4080 Super Panther OC 16GB GDDR6X
Ram: GOODRAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 IRDM BLACK V SILVER
Dysk na którym zainstalowana jest gra: GOODRAM 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe PX700
System Windows 10 Pro 64-bit
Dodam jeszcze że nic nie podkręcałem.
Problem z grą Dziedzictwo Hogwartu
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Spróbuj wyłączyć opcje "planowanie przyspieszanego sprzętowo procesora GPU" w ustawieniach grafiki - wyświetlanie w Windowsie 10. Ta opcja wymaga resetu komputera i jest potrzebna do pewnych ustawień w grach
- Ci użytkownicy podziękowali mariohyper za ten post:
- Skipper499
- Discord: Skipper499
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Spróbuję i dam znać czy pomoże. Na pewnej grupie na fb ktoś napisał, że jedynie aktualizacja biosu może pomóc więc byłoby super gdyby to jednak pomogło.mariohyper pisze: 29 lip 2024, o 09:53 Spróbuj wyłączyć opcje "planowanie przyspieszanego sprzętowo procesora GPU" w ustawieniach grafiki - wyświetlanie w Windowsie 10. Ta opcja wymaga resetu komputera i jest potrzebna do pewnych ustawień w grach
EDIT
Przetestowałem i doszedłem dalej czyli do ceremonii przydziału. Później pogram dłużej, a teraz nie mogę, ponieważ jak to piszę jest około 2:30.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2024, o 02:27 przez Skipper499, łącznie zmieniany 1 raz.