Pauzowanie takiego kupony wyklucza Cię z oferty. Jeśli chcesz mieć taką cenę w grudniu - musisz kupić 5 poprzednich zestawów albo liczyć, że HB rozda kolejne kuponyszymon257 pisze: 20 lip 2024, o 15:53 Jak jest z pauzowaniem z takim kuponem na kilka miesięcy? Kupon działa tylko przez jeden miesiąc jeśli zapauzuje w sierpniu czy co?
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Na razie zależy mi tylko na aktualnym miesiącu, do grudnia pewnie przyjdzie nowy kuponNesus pisze: 20 lip 2024, o 16:03Pauzowanie takiego kupony wyklucza Cię z oferty. Jeśli chcesz mieć taką cenę w grudniu - musisz kupić 5 poprzednich zestawów albo liczyć, że HB rozda kolejne kuponyszymon257 pisze: 20 lip 2024, o 15:53 Jak jest z pauzowaniem z takim kuponem na kilka miesięcy? Kupon działa tylko przez jeden miesiąc jeśli zapauzuje w sierpniu czy co?

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Niekoniecznie, jak się podsumuje to za 6 miesięcy płacisz 48$. Przypominam że pod koniec roku tradycyjnie bywały promo na roczniaka za 99$, czyli koniec końców po tyle samo za pojedynczego bundla a na dodatek z roczniakami można swobodnie pauzować a tutaj nie.patrykem17 pisze: 20 lip 2024, o 13:34 Coś mi się kojarzy, że w momencie "rozdawnictwa" takich kuponów jakość paczek szła w dół proporcjonalnie do ceny, więc mogą się szykować słabsze miesiące, ale lepiej takie za 6,5E, zamiast 9.99E.![]()
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
Oferta nie jest zła, ale osobiście wolę dobrowolnie kupić bundla raz na kilka miesięcy, który naprawdę mi się podoba (z ewentualnym kuponem), niż być zmuszanym do kupowania ich przez 6 miesięcy, bo inaczej stracę zniżkę. A cenowo i tak wyjdzie podobnie.
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
Jak się kupi na 6 miesięcy, to już nie da rady skipnąć miesiąca? Bo tak to się nie opłaca zbytnio, ostatnie 2-3 czojsy to średniawa straszna 

- Kontakt:
Skipnąć zawsze możesz, ale wtedy stracisz promocyjną cenę i - najpewniej - wracasz do puli normalsów, czyli takich co to tradycyjnie mogą znów kiedyś dostać nowego kuponaEjdrien. pisze: 21 lip 2024, o 09:58 Jak się kupi na 6 miesięcy, to już nie da rady skipnąć miesiąca? Bo tak to się nie opłaca zbytnio, ostatnie 2-3 czojsy to średniawa straszna![]()
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Myślę, że tutaj już po prostu zaczyna doskwierać przytłaczająca biblioteka z grami przez takie "co to za pieniądz dzisiaj" i jak już się logujesz, to nie wiesz w co grać z tego wszystkiego i odpalasz to co zawsze. :v
- Ci użytkownicy podziękowali patrykem17 za ten post (w sumie 5):
- sempie44 • Artemida • TheLastJedi • banaroo • Damjano
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Przeciez nawet na stronie pisze kto dostał , nowi, pauzujący i powracajacy jak byles jednym znich i nie masz to psiz do supportuQuoyque pisze: 21 lip 2024, o 21:53 Czymaj pelik (:daje kupon:).
Ja też nie dostałem. Za 'często' widocznie kupuję.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
Moze dałes pauze na czerwocy a teraz Ci odpauzowało ?kaloryfer pisze: 21 lip 2024, o 23:28Nie jestem aktywnym, bo mi sie nie kupil z automatu czerwcowy czojs, przez co prawie złamałem klawiature na pół, bo zawsze sie mi to z automatu kupuje, a czerwcowe sie nie kupilo xD
- Kontakt:
Nie jesteś active znaczy jesteś passive, czyli pozostaje ci to co zawsze: czekanie w napięciu na rozkosz chędożu.kaloryfer pisze: 21 lip 2024, o 23:28 Nie jestem aktywnym, bo mi sie nie kupil z automatu czerwcowy czojs, przez co prawie złamałem klawiature na pół, bo zawsze sie mi to z automatu kupuje, a czerwcowe sie nie kupilo xD
Takiego ekonomicznego w wykonaniu HB, oczywiście.
A karta Ci czasem nie wygasła? Ogólnie to jest dość dziwna sytuacja, bo HB zależy na tym, żebyś kupił Choice'a, więc to nie jest tak, że musisz pilnować, żeby go zakupić, raczej musisz pilnować, żeby nie zakupić w miesiącu, w którym nie chciałbyś tego zrobić.kaloryfer pisze: 22 lip 2024, o 13:24 Nie dawalem pauzy na czerwcowym... poprostu sie nie kupil, bo zalogowalem sie kilka dni temu do humbla, ze dodam se gry z czojsa...a tu zonk - nie kupilo sie xD
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 56 razy
Humble wysłał mi na e-mail nową promocję. 49 USD za 6 miesięcy.
- Załączniki
-
- IMG_20240723_214819.jpg (87.55 KiB) Przejrzano 2915 razy
- Ci użytkownicy podziękowali Robert202 za ten post (w sumie 2):
- Bury Zenek • Kotar
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Być może ma to związek z tym:
https://www.gry-online.pl/newsroom/humb ... ta/zc29ff5
Aż dziwne że żadnego newsa na ten temat tutaj ?
https://www.gry-online.pl/newsroom/humb ... ta/zc29ff5
Aż dziwne że żadnego newsa na ten temat tutaj ?