Playstation Plus

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Gebels pisze: 22 cze 2024, o 20:33 Czyli tylko 295zł na stronie Sony ?
Tak. Możesz ewentualnie kupić w promocji kody doładowania PLN do PSSTORE w Kinguin czy Eneba i oszczędzić te maks 15-20%. Kiedyś dało się jeszcze płacić na tureckie konto ale obecnie już tej opcji nie ma.
Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post:
Gebels
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 0

A jeszcze jedno pytanie

https://gg.deals/gift-card/playstation- ... d-100-pln/

czy z tej listy co są po 84zł, jest jakiś pewniak? tzn która strona ma najlepewniejsze klucze, takie które nie zostaną zbanowane?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy

Hmm, pytania mam. Kupiłem 2 lata temu plusa premium na 2 lata do przodu. Przyszła mi informacja, że 11 czerwca moje konto będzie obciążone 480 zł. I tutaj pytania: czy utrzymując je zawsze będę miał 480 zł za kolejny rok? Nie podpiąłem karty, czy mogę konto zasilić zdrapkami tak by pobrało ile trzeba? Nigdy nie podpinałem, żadnej formy płatności.

PS. Co z tym cloudem dla PC w Polsce... może zrobimy akcję by w końcu coś z tym zrobili. Bo czytasz na stronie, że jest to w planie, a jak wchodzisz w informację, to masz krótko, że będzie dodana w kolejnej aktualizacji. Powinna być jakaś bonifikata z tego tytułu, bo od 2 lat nic się nie dzieje...
ODPOWIEDZ