Poszukuje myszki

Awatar użytkownika
Łowca
Discord: pandzia_97
Podziękował: 0
Podziękowania: 45 razy

Hej, poszukuje nowej myszki do komputera. Głownie do użytku zwykłego + gry typu typu "Wiedzmin 3".
Miałam Razem Viper Mini jednak po 2 oddaniu na gwarancje już nie została naprawiona więc.. poszukuje nowej.
Zależy mi głównie na 2 przyciskach przód/tył po lewej stronie, pod kciukiem i żeby rozmiarowo była podobna do Razera (nie mogę mieć za dużej myszki). Budżet tak do 200 zł ale może być coś ponad.

Dzięki za pomoc. :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Postawowy obecnie problem, awaryjnosc nowych mysz czy tez ich czesci wiec imo lepiej rozgladac sie za starszymi konstrukcjami, polecilbym np. Zowie albo Razer Deathadder v2, te pierwsze sa lepsze ale tez drozsze. W nowych myszach po kilku miesiacach cos pada, np. w hyperx scroll za kazdym razem w ciagu 2 miesiecy ale wiem ze podobnie jest u roznych innych producentow i takze w Deathadderze v3 dlatego lepiej kupic v2.. A na przyszlosc oby zainwestowali w trwalosc i jakosc w koncu a nie tylko w swiecidelka.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Polecam Logitech G102, używam od lat i niczego więcej mi od myszki komputerowej nie potrzeba
Ci użytkownicy podziękowali Haazheel za ten post (w sumie 2):
fox1987Skywalker1988
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Logitech G203 Prodigy, używam nieprzerwanie od 2017 roku i działa bez zarzutu. Może być jedynie trochę mała, ale mi odpowiada.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: simonstillwater
Podziękował: 292 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

https://www.rocketjumpninja.com/mouse-search

już nie aktualizowana, ale najłatwiejsza wyszukiwarka, która uwzględnia rozmiar dłoni i chwyt
Ci użytkownicy podziękowali xarlo12 za ten post:
kon315
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Pandzia pisze: 17 cze 2024, o 16:53 Hej, poszukuje nowej myszki do komputera. Głownie do użytku zwykłego + gry typu typu "Wiedzmin 3".
Miałam Razem Viper Mini jednak po 2 oddaniu na gwarancje już nie została naprawiona więc.. poszukuje nowej.
Zależy mi głównie na 2 przyciskach przód/tył po lewej stronie, pod kciukiem i żeby rozmiarowo była podobna do Razera (nie mogę mieć za dużej myszki). Budżet tak do 200 zł ale może być coś ponad.

Dzięki za pomoc. :)
https://www.mediaexpert.pl/komputery-i- ... viper-mini
;)
Możesz próbować z g102/g305 ale to też nie będzie idealnie to.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Nie wiem jak z rozmiarem ale G502 Hero ma dodatkowe programowalne przyciski i regularnie jest na promocjach poniżej 200 złotych. Posiadam starszą wersję, Proteus Spectrum, od 7 lat i lepszej myszki nie miałem.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Jak preferujesz małe myszki to osobiście mogę polecić Razer Deathadder V2 mini. Osobiście korzystałem z niej przez 4 lata i serio bardzo dobrze się sprawowała. Cena też mega przystępna i mieści się w budżecie ;)
https://allegro.pl/oferta/myszka-przewo ... 5438492211
ODPOWIEDZ