W tym temacie proponuję wrzucać informację o waszym najbardziej unikalnym osiągnięciu na Steam, liczonym według procenta graczy które je odblokowało, podajemy tytuł gry i zdjęcie osiągnięcia.
Circuit Superstars.
Wasze najrzadsze osiągnięcie Steam
- Podziękował: 171 razy
- Podziękowania: 186 razy
- Kontakt:

Osiągnięcie z dodatku Forgotten Gods z Grim Dawn za zabicie bossa w jednym ze specjalnych dungeonów (na zasadach rogue like, dość trudnym).
Co ciekawe nie było to najtrudniejsze osiągnięcie, ale jest najrzadsze pewnie ze względu na to, że to z dodatku ¯\_(ツ)_/¯
Ostatnio zmieniony 17 cze 2024, o 21:23 przez Yuviri, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
U mnie to casualowa z pozoru gierka z rybkami poruszającymi się w kulach - akwariach. Wiele razy na różnych promkach za dolara do innego zakupu etc.
To nie najcięższe osiągnięcie z tej gry, ale obiekt z dużą ilością cieczy w środku charakteryzuje bardzo duża bezwładnością. Nadto segmenty specjalne gdzie ze 100 razy skakałem ze szklanki do szklanki. Takie 3 skoki, a potem do wiadra z wodą.
https://store.steampowered.com/app/1472560/I_Am_Fish/ Poza tym dodatki do popularnego Plague Inc: Evolved i Shantae: Half-Genie Hero, ale wiadomo DLC ludzie często nie kupują lub nie dowiedzieli się, że wyszły.
To nie najcięższe osiągnięcie z tej gry, ale obiekt z dużą ilością cieczy w środku charakteryzuje bardzo duża bezwładnością. Nadto segmenty specjalne gdzie ze 100 razy skakałem ze szklanki do szklanki. Takie 3 skoki, a potem do wiadra z wodą.
https://store.steampowered.com/app/1472560/I_Am_Fish/ Poza tym dodatki do popularnego Plague Inc: Evolved i Shantae: Half-Genie Hero, ale wiadomo DLC ludzie często nie kupują lub nie dowiedzieli się, że wyszły.
Nic super szałowego, ale na Steamie to ja głównie kolekcjonuję gry, a ogrywam je poza nim 
Gierka to Assault Android Cactus, mega przyjemna łupanka.

Nie zliczę, ile razy padałem na dwudziestym czwartym poziomie

Gierka to Assault Android Cactus, mega przyjemna łupanka.

Nie zliczę, ile razy padałem na dwudziestym czwartym poziomie

- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
U mnie to głównie acziki, których chyba nikomu się nie chce robić, nie jakieś arcytrudne rzeczy. Pierwszy to Dolina Królów z Civ 6 ma 0.3% graczy, a to tylko przejście kampanii Ramzesem II. W sumie może mnie to nie dziwi, nie wygląda ten przywódca specjalnie ładnie.
Aczików z Rome Remastered też się chyba nikomu nie chce robić. Tylko 0.3% graczy ukończyło kampanie Wandalami, później aczik za przejście kampanii Alexandra na najwyższym poziomie trudności. Tricky było to drugie osiągniecie z Overcooked 2. Pamiętam, że było chyba jakieś zbugowane i musiałem je długo bezmyślnie grindować... 0.3% graczy tylko je ma.

- Załączniki
-
- Screenshot 2024-06-21 091216.png (113.01 KiB) Przejrzano 3151 razy
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:

U mnie nic ciekawego właściwie, trzy gierki multiplayer.
Pierwsze dwa to Blacklight Retribution, serwery są już zamknięte, krótko przed zamknięciem, udało mi się złapać kilka osób i pogrindować acziki

Dalej, to tak jak u Quoyque, Just Cause 2 Multiplayer - mega, mega dużo grindu, w sumie to kilka lat mi to zajęło, bo po prostu po pewnym czasie nie chciało mi się już poświęcać na to czasu

Ostatni aczik to Blockstorm, pewnie kojarzycie tę gierkę, bo swojego czasu Indiegala rozdawała ją na potęgę, w końcu to chyba ich gierka. Krótko mówiąc to taki CS w Minecraftcie

- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
Niezłe staty, niemal 200k osiągnięć. Jest grubo.Ejdrien. pisze: 21 cze 2024, o 12:48
Pierwsze dwa to Blacklight Retribution, serwery są już zamknięte, krótko przed zamknięciem, udało mi się złapać kilka osób i pogrindować aczikiGierka nawet spoko do pogrania, ale tak sam z siebie to raczej bym zbyt długo w to nie pograł.
Dalej, to tak jak u Quoyque, Just Cause 2 Multiplayer - mega, mega dużo grindu, w sumie to kilka lat mi to zajęło, bo po prostu po pewnym czasie nie chciało mi się już poświęcać na to czasuPóki co calaka nie ma, bo do tego potrzeba spędzić w gierce ponad miesiąc. Może kiedyś.
Ostatni aczik to Blockstorm, pewnie kojarzycie tę gierkę, bo swojego czasu Indiegala rozdawała ją na potęgę, w końcu to chyba ich gierka. Krótko mówiąc to taki CS w MinecraftcieObecnie chyba nikt już w to nie gra, nie wie czy kiedyś uda się zrobić w tym calaka.

- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
E tam, to głównie przez to, że kiedyś robiłem te gierki z rozdawnictw, większość z nich ma po 5 tysięcy aczivkówalesorius pisze: 21 cze 2024, o 14:24Niezłe staty, niemal 200k osiągnięć. Jest grubo.Ejdrien. pisze: 21 cze 2024, o 12:48
Pierwsze dwa to Blacklight Retribution, serwery są już zamknięte, krótko przed zamknięciem, udało mi się złapać kilka osób i pogrindować aczikiGierka nawet spoko do pogrania, ale tak sam z siebie to raczej bym zbyt długo w to nie pograł.
Dalej, to tak jak u Quoyque, Just Cause 2 Multiplayer - mega, mega dużo grindu, w sumie to kilka lat mi to zajęło, bo po prostu po pewnym czasie nie chciało mi się już poświęcać na to czasuPóki co calaka nie ma, bo do tego potrzeba spędzić w gierce ponad miesiąc. Może kiedyś.
Ostatni aczik to Blockstorm, pewnie kojarzycie tę gierkę, bo swojego czasu Indiegala rozdawała ją na potęgę, w końcu to chyba ich gierka. Krótko mówiąc to taki CS w MinecraftcieObecnie chyba nikt już w to nie gra, nie wie czy kiedyś uda się zrobić w tym calaka.
![]()