Więcej miesięcy pauzowałem niż brałem w tym roku więc podziękujepawelt pisze: 3 cze 2024, o 18:27 Skończyło się dobreTrzeba było brać tego rocznego suba przy którym wychodził miech za 7.25 ojro czy coś ;)
Mogliby dać chociaż te mityczne 1$ zniżki
Więcej miesięcy pauzowałem niż brałem w tym roku więc podziękujepawelt pisze: 3 cze 2024, o 18:27 Skończyło się dobreTrzeba było brać tego rocznego suba przy którym wychodził miech za 7.25 ojro czy coś ;)
polaczek0907 pisze: 3 cze 2024, o 22:22 Czy kupując dzisiaj Choice łapię się na tylko na majowego choica czy łapię się na 2 miesiące?
Przypadek? Nie sądzębolesna prawda pisze: 14 cze 2024, o 20:11 HB uśmierca refy. Ciekawe, że akurat w ostatnich miesiącach mieli "niekontrolowany" wzrost - trudno powiedzieć, z czego to może wynikać.
Ja z kuponami brałem każdy Choice, mimo iż żadnych z tych gier nawet nie odbierałem - ot, by mieć. W sumie zmarnowana kasa, też już nie mam siły się bawić w bazar jak dawniej przy tej ilości gruzu żeby nawet wychodzić na zero.lewriczin pisze: 14 cze 2024, o 20:35 Swoją drogą ciekawe co zrobią, gdy w końcu uszczelnią wszystkie dziury i okaże się, że chętnych na uczciwe kupowanie chojsów po 10 ojro nagle zrobi się dużo dużo mniej (a co za tym idzie wpływy ostatecznie spadną)![]()
Raczej wymówka. Ich sklep i tak jest jednym z najdroższych.bolesna prawda pisze: 14 cze 2024, o 20:11 HB uśmierca refy. Ciekawe, że akurat w ostatnich miesiącach mieli "niekontrolowany" wzrost - trudno powiedzieć, z czego to może wynikać.