Fallout 3 GOTY - wersja językowe

Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Cześć!

Mam nadzieję, że ktoś będzie potrafił mi odpowiedzieć. Ostatnio oglądam sobie serial Fallout no i znów naszła mnie ochota zagrać w gry. Na kompie mam je wszystkie, ale octatonio gram głównie na xboxie, więc i tu chciałbym je mieć. Zarówno Fallout 3 jak i New Vegas są w game passie, ale tylko podstawki. Chciałbym więc je sobie zakupić na płycie. No i tutaj jest zagwozdka, polski język jest zdaje się dostępny tylko w polskim wydaniu, które z kolei osiągaja mega wysokie ceny. Najtańsze są wydania niemieckie (o np tutaj na zdjęciu)

Obrazek

ale tutaj wg opisu, nie ma polskiego ale też angielskiego. Ale! wydanie GOTY jest na dwóch płytach, więc może jedna jest z podstawką, druga z dodatkami. No i tu dochodzimy do mojego pytania, czy jak zainstaluję sobie Fallouta z Game Passa, a z płyty wziąłbym dodatki to będzie działać? I w jakim języku? Bo w game passie pewnie będzie po angielsku, ale czy w takim układzie dodatki będę miał po niemiecku czy też po angielsku się uda?Jak ktoś ma takie cudo i może sprawdzić, albo po prostu wie to będę mega wdzięczny za pomoc!
Ci użytkownicy podziękowali boskiapollo za ten post:
jobjoxPL
ODPOWIEDZ