Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Łoł. Yakuza, Steelrising i Hi-Fi Rush! Kurczę, 3 gry które chciałem ostatnio kupić, ale się wstrzymałem. Mocna paka! Zastanawiam się czy nie wezmę od razu bo pewnie kuponu i tak nie będzie.
Dobra wiadomość jest taka, że następny miesiąc prawdopodobnie będzie miał już normalny leak. Materiały które przychodzą na maila nie mają dodanych tekstów w stylu "sadfghgf" tylko po prostu zmienili nazwę pliku. Taka zmiana wystąpiła już raz w historii choice'a. No chyba, że zaczną zmieniać to co miesiąc ale trochę wątpię.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
A jaka tu dobra wiadomosc ? ze 2 dni wczesniej bede wiedzial jaki gruz znowu dają ?Mihoteo pisze: 7 maja 2024, o 20:32 Dobra wiadomość jest taka, że następny miesiąc prawdopodobnie będzie miał już normalny leak. Materiały które przychodzą na maila nie mają dodanych tekstów w stylu "sadfghgf" tylko po prostu zmienili nazwę pliku. Taka zmiana wystąpiła już raz w historii choice'a. No chyba, że zaczną zmieniać to co miesiąc ale trochę wątpię.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
kupuje czojsa od X lat co miesiac czy to z kuponami czy bez i nigdy nie widziałem żeby był gruz, zawsze jestem zadowolony z zakupu ja szcześliwa laska : )
- Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 3):
- MDA • Bury Zenek • Ejdrien.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
A można w ogóle zrobić pauzę podczas miesiąca, który się kupiło? Przecież kupony i tak rozdają tylko na obecny miesiąc, a nie na przyszły. A skoro już go kolega kupił bez kuponu...
Ja bym poczekał na nowy miesiąc, wtedy dał pauzę i czekał na kupon (którego pewnie i tak nie będzie, no ale, marzyć można

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
pauze po kupnie jak dajesz to na nastepny miesiac poprostu , żadna czarna magia ;DNiriles pisze: 10 maja 2024, o 15:32A można w ogóle zrobić pauzę podczas miesiąca, który się kupiło? Przecież kupony i tak rozdają tylko na obecny miesiąc, a nie na przyszły. A skoro już go kolega kupił bez kuponu...
Ja bym poczekał na nowy miesiąc, wtedy dał pauzę i czekał na kupon (którego pewnie i tak nie będzie, no ale, marzyć można). I kupił dopiero gdzieś pod koniec, w ostatnim dniu dla pewności.
- Podziękował: 280 razy
- Podziękowania: 288 razy
- Kontakt:
Do czasu pojawienia się następnego, czyli do następnego wtorku, 18.59.
- Ci użytkownicy podziękowali Natan za ten post (w sumie 2):
- Bury Zenek • kamil_999666
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Wątpliwa kwestia, od kilku miesięcy nie dają już regularnych kuponów za pauzę, sporadycznie 1$ dla wybranych. Bardzo dawno nie było także zbiorowych kuponów zachęcających do powrotu (zazwyczaj pojawiały się na tydzień przed końcem paczki, czyli powinny być wczoraj). W takim układzie nie ma czego żałować Twoja cebula, bo istnieją aktualnie marne szanse na zniżkę w tym miesiącuGalahad pisze: 29 maja 2024, o 08:45 A jak z kuponami? Przyznaję, że ja zapomniałem nawet pauzę dać, więc dziś mi pobrało kasę.
Ktoś dostał jakieś kupony po pauzie/anulowaniu? Moja cebula ma czego żałować?