Problem z kluczem

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Zakupiłem klucz z regionem RUS/CIS na steam i nie potrafię go aktywowac . Jest ktoś kto potrafi mi pomóc ? . Chodzi mi o ktroki jakie mam zrobić aby aktywować kod . Region konta steam to polska
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

z tego co się orientuję to nie aktywujesz takiego klucza przy pomocy żadnego VPN tylko trzeba mieć stima przypisanego do konkretnego kraju w tym przypadku np. kacapy, a żeby zmienić kraj do ktorego jest przypisany stim to musisz użyć na koncie karty bankowej tego kraju i dalej mi się nie chce już tłumaczyć bo i tak tego nie bedziesz raczej robił

sprzedaj ten klucz jakiemuś kacapowi np. na steamtrades i kup drugi na twoj region i nie cuduj na przyszlość ;]
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 4):
AlloonNileSkywalker1988jobjoxPL
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Ajro3 pisze: 7 kwie 2024, o 00:58 Zakupiłem klucz z regionem RUS/CIS na steam i nie potrafię go aktywowac . Jest ktoś kto potrafi mi pomóc ? . Chodzi mi o ktroki jakie mam zrobić aby aktywować kod . Region konta steam to polska
No dobra, kupiłeś klucz na region RU/CIS. Co można zrobić?
1. Spróbować zwrócić klucz,
2. Oddać za darmo koledze ze wschodu,
3. skorzystać z serwisu SG, zaznaczając, że to klucz RU/CIS i oddać za free,
4. Założyć sobie nowe konto stim za pomocą VPNa i tam dodać tę grę. Następnie udostępnić sobie tę grę i grać na koncie głównym.
Napisz, co to za gra i ile za nią dałeś, bo może znajdzie się tu ktoś, kto od CB odkupi?
ODPOWIEDZ