eTail.Market

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 17 razy

hejka

eTail.Market -robił ktoś tam refunda? kupiłem grę 8h temu, nie odkryłem klucza i chcę zrobić refunda. Robił ktoś tam redunda -były problemy?

Napisałem do suportu bo cykałem się klikać w zakładce MY ORDERS na kartę zakupu aby przypadkiem nie odkryć klucza.
Rozumiem że to oficjalny sklep i nie powinno być problemu ale ja dostałem odpowiedź:

Hello,
It is not possible to refund the delivered codes.
Thank you for your understanding.
Załączniki
etm.jpg
etm.jpg (6.5 KiB) Przejrzano 3234 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Wg. refund policy, którą mają zamieszczoną na stronie to nie ma możliwości zwrotu zakupionych u nich produktów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Discord: simonstillwater
Podziękował: 292 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Polecam sklep omijać szerokim łukiem

Prawie zawsze na klucze trzeba czekać parę godzin, a jak nie mają na magazynie, to i tak sprzedają i wyślą, jak dostaną nową partię...

Padaka na całego.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Mnie w ogóle na dzień dobry przy pierwszym zakupie kazali się legitymować dowodem, oczywiście wysłałem ich w p**du i tyle mnie więcej tam widzieli.
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 3):
jobjoxPLbolesna prawdaNile
ODPOWIEDZ