hejka
eTail.Market -robił ktoś tam refunda? kupiłem grę 8h temu, nie odkryłem klucza i chcę zrobić refunda. Robił ktoś tam redunda -były problemy?
Napisałem do suportu bo cykałem się klikać w zakładce MY ORDERS na kartę zakupu aby przypadkiem nie odkryć klucza.
Rozumiem że to oficjalny sklep i nie powinno być problemu ale ja dostałem odpowiedź:
Hello,
It is not possible to refund the delivered codes.
Thank you for your understanding.
eTail.Market
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: simonstillwater
- Podziękował: 292 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Polecam sklep omijać szerokim łukiem
Prawie zawsze na klucze trzeba czekać parę godzin, a jak nie mają na magazynie, to i tak sprzedają i wyślą, jak dostaną nową partię...
Padaka na całego.
Prawie zawsze na klucze trzeba czekać parę godzin, a jak nie mają na magazynie, to i tak sprzedają i wyślą, jak dostaną nową partię...
Padaka na całego.
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Mnie w ogóle na dzień dobry przy pierwszym zakupie kazali się legitymować dowodem, oczywiście wysłałem ich w p**du i tyle mnie więcej tam widzieli.
- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 3):
- jobjoxPL • bolesna prawda • Nile