"Trzaskobłyski Myślowe" by Pikmit

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 6 razy

Obrazek

Cześć Łowcy Gier!

Jestem Pikmit, pasjonat gier wideo i twórca kanału na YouTube o nazwie "Pikmit", na którym prowadzę serię "Trzaskobłyski Myślowe". Chciałbym serdecznie Was wszystkich przywitać i podzielić się z Wami moją pasją do gier!

O Mnie:
Jestem zapalonym graczem od najmłodszych lat i postanowiłem dzielić się swoją pasją do gier poprzez mój kanał na YouTube.

O Kanale:
Tworzę różnorodne materiały o tematyce gier wideo. Takie jak recenzje gier, retrospekcje konsol, opowieści o historii gier oraz wiele innych. Celem mojego kanału jest nie tylko dostarczanie informacji, ale także tworzenie społeczności pasjonatów gier, którzy uwielbiają dzielić się swoimi doświadczeniami.

Serdecznie zapraszam Was do odwiedzenia mojego kanału. Jestem przekonany, że każdy z Was znajdzie tutaj coś fascynującego i dołączy do dyskusji na temat gier wideo.

Link do Kanału: https://www.youtube.com/@Pikmit

Będę regularnie aktualizować ten temat, informując Was o najnowszych odcinkach i planach na przyszłość. Dziękuję za ciepłe przyjęcie i do zobaczenia na moim kanale!

Pozdrawiam,
Pikmit
Ci użytkownicy podziękowali Pikmit za ten post (w sumie 5):
joshep666ArminSkywalker1988RapisherGreed
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

nie widzę tu nigdzie ciepłego przyjęcia, w zasadzie to nie widzę żadnego ;D

no ale łap piwko :piwo:
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 2):
joshep666Pikmit
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

No nie spodziewałbym się ciepłego przyjęcia po pierwszym poście, w którym od razu się reklamuje. Nie zdziwiłbym się jakby tak na kilku innych forach zrobił. No ale moja tematyka czyli Retro to sobie dodam do obejrzenia na później.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

no przecież napisał w dziale forum od reklamowania się
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
Pikmit
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Armin pisze: 9 lut 2024, o 00:05 no przecież napisał w dziale forum od reklamowania się
Ale ja nie zarzucałem nikomu napisania w złym dziale ani reklamowania się tylko, że zrobił to już w pierwszym poście i niektórzy mogą na to mało przychylnie patrzeć.

Jestem po obejrzeniu dwóch ostatnio dodanych odcinków i powiem szczerze, że nawet fajnie to wygląda. Ostatnio widziałem kilka anglojęzycznych filmików na podobne tematy co u ciebie ale były ode dłuższe a u ciebie jest to w krótszej i przystępniejszej formie (film Nintendo - Sony - Philips (Trójkąt intryg i zdrady)). Zawsze miło się patrzy jak ktoś robi coś innego niż zwykłe letspleje lub shoty z dużych kanałów.
Ci użytkownicy podziękowali Greed za ten post:
Pikmit
Awatar użytkownika
Grafik
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Hej, obejrzałem 3 odcinki i jestem na tak! Jak na debiut wyszło super. Widać, że masz bogate doświadczenie i świetnie, że postanowiłeś się nim podzielić.

Przed Tobą pozostaje jeszcze tylko lepsze ukrywanie faktu, że czytasz z kartki, ale to pewnie przyjedzie z czasem.

Planujesz filmy o współczesnych tytułach lub okolicach przełomu wieków? Dodaję suba i czekam na kolejne materiały :)
Ci użytkownicy podziękowali LESZ3u za ten post:
Pikmit
Awatar użytkownika
Łowca

Greed pisze: 9 lut 2024, o 13:18 Jestem po obejrzeniu dwóch ostatnio dodanych odcinków i powiem szczerze, że nawet fajnie to wygląda. Ostatnio widziałem kilka anglojęzycznych filmików na podobne tematy co u ciebie ale były ode dłuższe a u ciebie jest to w krótszej i przystępniejszej formie (film Nintendo - Sony - Philips (Trójkąt intryg i zdrady)). Zawsze miło się patrzy jak ktoś robi coś innego niż zwykłe letspleje lub shoty z dużych kanałów.
Dziękuję, chodzi mi właśnie o to, żeby przekaz był skondensowany, bez zbędnego marnowania czasu widza.
Ci użytkownicy podziękowali Pikmit za ten post:
Greed
Awatar użytkownika
Łowca

LESZ3u pisze: 10 lut 2024, o 01:21 Hej, obejrzałem 3 odcinki i jestem na tak! Jak na debiut wyszło super. Widać, że masz bogate doświadczenie i świetnie, że postanowiłeś się nim podzielić.

Przed Tobą pozostaje jeszcze tylko lepsze ukrywanie faktu, że czytasz z kartki, ale to pewnie przyjedzie z czasem.

Planujesz filmy o współczesnych tytułach lub okolicach przełomu wieków? Dodaję suba i czekam na kolejne materiały :)
Dziękuję, cieszę się, że się podoba. Przygotowuję sobie wcześniej tekst z tym, co chcę przekazać, żeby odcinek nie trwał dłużej, niż powinien. Szanuję czas widza. Z kartki nie czytam, to po prostu brak obycia z kamerą + dynamiczny montaż. Może dlatego nasuwa takie skojarzenie. Nie stresuję się w trakcie nagrań, ale najwyraźniej podświadomie się jednak coś dzieje, bo po włączeniu kamery często zapominam co miałem powiedzieć. Z czasem będzie pewnie lepiej. W planach mam jeszcze sporo, od retro po nowości. A latem chcę zrealizować większy projekt. :-)
Awatar użytkownika
Łowca

Współpraca między Nintendo a Philipsem to jeden z najdziwniejszych rozdziałów w historii konsolowego świata. Na konsoli Philips CD-i możemy zagrać w takie hity jak żadne. Możemy za to zagrać w gry z serii Zelda, o których Nintendo najchętniej by zapomniało. Rozsiądźcie się wygodnie, przed wami "The Legend of Zelda: Tears of Nintendo".

https://www.youtube.com/watch?v=4aQ_XjQ ... wG&index=6
Awatar użytkownika
Łowca

Salon gier w domowym zaciszu? Tak, dzięki wyjątkowej konsoli, którą każdy z moich przyjaciół pragnął mieć, lecz nikt z nas nie mógł sobie na nią pozwolić. Przed wami Neo Geo.

"Trzaskobłyski Myślowe" (Playlista) https://www.youtube.com/watch?v=4BvqSYp ... wG&index=7
Awatar użytkownika
Łowca

3DO: Potężny pretendent czy kosztowny niewypał ?
Piąta generacja konsol to nie tylko PlayStation, Nintendo 64 i Sega Saturn. Było też kilku innych pretenderów, niektórym się prawie udało, inni odeszli w zapomnienie.

https://www.youtube.com/watch?v=OQnjpV6 ... wG&index=8
Awatar użytkownika
Łowca

Atari Jaguar, ostatni z kociej rodziny. Czy miał wystarczająco ostre pazurki ? Przekonajmy się.

"Trzaskobłyski Myślowe" (Playlista) https://www.youtube.com/watch?v=bBcuamMY0SQ
ODPOWIEDZ