Biurko na wymiar

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Cześć
Planuję zakup jakiegoś nowego biurka, wpadłem na stronę MotionDesk, ale jak czytam opinie to są wielkie problemy z dostawami i opóźnienia, chciałbym jakieś z blatem ergonomicznym 160x80cm, poleca ktoś jakieś strony? Albo ma ktoś biurko z MotionDesk? Jak to wygląda z dostawą?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 45 razy
Podziękowania: 134 razy
Kontakt:

Dwa i pół roku minęło, może teraz znajdzie się ktoś, kto podzieli się swoją wiedzą lub doświadczeniem?

Poszukuję biurka, jak najprostsze, jak najtańsze. 150x80 byłoby idealne, szersze być nie może, węższego też bym nie chciał. Niestety w tych wymiarach nie ma nic w popularnych sklepach. Niepopularne są drogie i/lub nie wiadomo jak z dostawą i jakością.

Na razie znalazłem coś takiego:
150x70 z BRW za 489.
144x72 z Agaty za 449.
150x80 z Pumo za 699 + pewnie 100 dowóz i brak możliwości zobaczenia na żywo.

Może kupiliście ostatnio coś podobnego ze sklepu, którego jeszcze nie znalazłem i możecie się podzielić? Bo 800 zeta za blat i dwie nogi to dla mojej cebuli deczko za dużo, natomiast boję się, że te 70cm głębokości w ostatecznym rozrachunku okaże się i tak za małe (w tej chwili siedzę awaryjnie na 120x52 i jest dramat).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Kod: Zaznacz cały

https://marcogame.pl/produkt/biurko-komputerowe-z-mediaportem-i-led/
Posiadam 2 powyższe biurka(135x65cm), postawione jako narożne i ogólnie jestem zadowolony. Cena w miarę atrakcyjna, brak dodatków oprócz otworów na kable. Odnośnie jakości wykonania, w moim przypadku jest wszystko w porządku. Jedyna uwaga to blat czarny nie jest w 100% matowy, przez co widać na nim np. wszelkie odciski palców. Wymiary trochę odbiegają od tych podanych, natomiast jest możliwość zamówienia biurka na wymiar.
ODPOWIEDZ