Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Tak są dwa kupony, miałem nie brać, ale jednak wziąłem dla samego Life is Strange. Oby we wtorek dali coś lepszego, mam na myśli dla mnie, co będzie jakimś motorem napędowym do chęci wzięcia Bundla, bo ten to wziąłem na ostatnią chwilę, a miałem odpuścić, nawet kupon mnie nie przekonywał.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Swoją drogą to te kupony przepadają jutro, to jak ich się nie zużyje to na kolejny miesiąc wrzucą kolejne kupony? Czy to chybił trafił jest i raz się ma, a raz nie, jednemu rzucą, a jednemu nie itd.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Przepadają jutro o 19:00 - one mają ważność do końca trwania paczki, w ramach której zostały udostępnione.Greg pisze: 4 mar 2024, o 15:24 Swoją drogą to te kupony przepadają jutro, to jak ich się nie zużyje to na kolejny miesiąc wrzucą kolejne kupony? Czy to chybił trafił jest i raz się ma, a raz nie, jednemu rzucą, a jednemu nie itd.
- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
Nie wiem czy ktokolwiek wie jak to działa, jeśli tak i mówię źle, to proszę mnie poprawić. Zaobserwowałem po sobie, że jak powiedzmy dostaje kupon zniżkowy i go nie wykorzystam w danym miesiącu, to w kolejnym też zazwyczaj dostaje. Albo jeśli kupisz bundla z kuponem, to w kolejnym miesiącu nie dostaniesz kuponu jak zapauzujesz, ale jak zapauzujesz drugi miesiąc z rzędu, to wtedy będą próbowali przekupić kuponem. Wydaje mi się też, że jak bundel ma niską sprzedaż, to wtedy też chyba szczodrze sypią kuponami. Ja kiedyś miałem dwa konta i sobie na przemian na jednym kupowałem, na drugim pauzowałem i miałem zniżkę 4 Euro co miesiąc, czasem 6 Euro. Teraz już tego nie opłacam, bo i tak nie mam czasu w to wszystko grac.Greg pisze: 4 mar 2024, o 15:24 Swoją drogą to te kupony przepadają jutro, to jak ich się nie zużyje to na kolejny miesiąc wrzucą kolejne kupony? Czy to chybił trafił jest i raz się ma, a raz nie, jednemu rzucą, a jednemu nie itd.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Padł pierwszy komentarz ale wydaje mi się baitem (nie jest to od billbil_kuna)
Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin Ultimate Edition
Nioh 2 – The Complete Edition
Saints Row
Citizen Sleeper
Black Skylands
Afterimage
Destroyer: The U-Boat Hunter
Soulstice
---
@Edit dopiero teraz zauważyłem, że ktoś przede mną to wkleił

Saints Row
Citizen Sleeper
Black Skylands
Afterimage
Soulstice
---
@Edit dopiero teraz zauważyłem, że ktoś przede mną to wkleił

Ostatnio zmieniony 4 mar 2024, o 18:03 przez pawelt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Ten Saints Row sprawia, że całość jest bardzo wiarygodna (bez sarkazmu). Tutaj źródło, ale dość średnie:pawelt pisze: 4 mar 2024, o 17:26 Padł pierwszy komentarz ale wydaje mi się baitem (nie jest to od billbil_kuna)
Saints Row
Citizen Sleeper
Black Skylands
Afterimage
Soulstice
https://keylol.com/t937840-1-1
- Kontakt:
Damnjoshep666 pisze: 4 mar 2024, o 17:52 A tu link do reddita dot. tego samego https://www.reddit.com/r/humblebundles/ ... 2024_leak/
![]()

Jeśli to prawda to grubo, Nioh 2, Age of Sigmar, Citizen Sleeper, Afterimage... Ale nie ma co się przedwcześnie emocjonować, w zeszłym miesiącu Billbil o 19 dodał newsa, to może już za godzinę wrzuci i potwierdzi
- Kontakt:
Ten ziomek też dodał miech temu chyba przed Billem i miał rację.pioytyr pisze: 4 mar 2024, o 17:55 Jeśli to prawda to grubo, Nioh 2, Age of Sigmar, Citizen Sleeper, Afterimage... Ale nie ma co się przedwcześnie emocjonować, w zeszłym miesiącu Billbil o 19 dodał newsa, to może już za godzinę wrzuci i potwierdzi
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Mi to wygląda na fake, którym próbuje typ uwiarygodnić Saints Row (studio zamknięte i wielu spodziewało się, że będą dawać do choice, bo to szansa na zarobienie jakiegoś hajsu z tego gruzu), ale ten Sigmar w wersji deluxe i Nioh 2 wyglądają bardziej jak pobożne życzenie.
No zobaczymy, czy bill potwierdzi.
No zobaczymy, czy bill potwierdzi.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- lewriczin
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Nioh 2? Gierka z KOEI TECMO w bundlu w dodatku miesięczniaku? Nie wiem czy to fejk ale dla mnie prawdopodobne tak samo jak to że zaraz żaby zaczną z nieba padać
Ten ULTIMATE sigmar też po bandzie
Ten ULTIMATE sigmar też po bandzie
- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 2):
- bolesna prawda • EdmundBA
Mój post czekał na akcept pewnie dlatego
Akurat mój temat na reddicie był z 15 minut szybszy xD co z resztą widać, że mój poprzedni post na forum z listą gier był wysłany przed podlinkowanym zdjęciem z cytatujoshep666 pisze: 4 mar 2024, o 17:52 A tu link do reddita dot. tego samego https://www.reddit.com/r/humblebundles/ ... 2024_leak/
...
https://www.reddit.com/r/humblebundles/s/2sILR1nO6u
Ostatnio zmieniony 4 mar 2024, o 18:55 przez Mihoteo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Kontakt:
Do 19:00 - inna s6refa czasowa jest u nichmaklo99 pisze: 4 mar 2024, o 19:57 te kupony z tego co widze sa wazne do 10 rano jutro, a co do nioh, to edycja kompletna jedynki była w epic games store, ale na tej platformie ta gra akurat nie ma osiagniec