szukam gry zapowiedzianej kilka lat temu z kobiecą bohaterką z jedną ręką
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
Tak jak wyżej, szukam tytułu gry, która była zapowiedziana podczas którejś gali, bohaterka była kobieta, która w wyniku wypadku miała tylko jedną rękę, to na pewno było tpp, zdaje mi się że science fiction i na koniec zapowiedzi był pokazany robot którego bohaterka miala chyba obsługiwać, komuś coś świta ?
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
Wanted: Dead?maklo99 pisze: 2 mar 2024, o 18:13 Tak jak wyżej, szukam tytułu gry, która była zapowiedziana podczas którejś gali, bohaterka była kobieta, która w wyniku wypadku miała tylko jedną rękę, to na pewno było tpp, zdaje mi się że science fiction i na koniec zapowiedzi był pokazany robot którego bohaterka miala chyba obsługiwać, komuś coś świta ?
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
nie, to raczej nie był slasher, w tamtej grze trudność w grze polegała na tym że bohaterka miałą tylko jedną rękę, nie miała żadnej protezy, ten wypadek zdarzył się w kosmosie bodajże, na któryś E3 była ta zapowiedź chyba, dodałem sobie do wish listy na steam, ale mam tam 3000 gier chyba, więc nie wiem czy znajdęexoixonar pisze: 2 mar 2024, o 19:17Wanted: Dead?maklo99 pisze: 2 mar 2024, o 18:13 Tak jak wyżej, szukam tytułu gry, która była zapowiedziana podczas którejś gali, bohaterka była kobieta, która w wyniku wypadku miała tylko jedną rękę, to na pewno było tpp, zdaje mi się że science fiction i na koniec zapowiedzi był pokazany robot którego bohaterka miala chyba obsługiwać, komuś coś świta ?
Znalazłem, chodziło mi o Aftermath, więc można zamknąć