Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Też dostałem, 6.5€ 

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Potwierdzam, po przewalutowaniu przez bank wyszło 29,45. Może byćToxiczo pisze: 17 lut 2024, o 19:32 Co prawda w mailu widze 8€, no ale na kuponie bylo 8$ a w podsumowaniu 6.5€ i tyle mi z konta pobrało
![]()

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
te kupony co teraz ludzie dostali to w 90%(dane z *zady* i z obserwacji) przypadkow są dla osob ktore poprzedni miesiac nie kupiły bundla i zarazem w tym miesiacu pauzowały, ci ktorzy kupili w poprzednim miesiacu nie dostali kuponu
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Interesuje mnie LiS, reszta sell, choć jeszcze nie grałem w poprzednie części, ale jak nie dostanę kuponu, to albo kupię z innego źródła albo ogólnie oleję, bo kiedy w to zagram?!
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Myślałem, że kolega Armin ustawił już tu dyskusję, że gdy z Bundla się kupuje, żeby je mieć, a nie żeby w nie grać 
To co Armin pisze o tych kuponach - może być coś na rzeczy, bo nie dostałem kuponiku, gdy kupowałem poprzedniego, a 'kolega' dostał przy pauzie.

To co Armin pisze o tych kuponach - może być coś na rzeczy, bo nie dostałem kuponiku, gdy kupowałem poprzedniego, a 'kolega' dostał przy pauzie.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Jako swój anegdotyczny przykład, również z *zady*, nie dostałem kuponu, nie kupiłem poprzedniego, ponieważ nie miałem na niego kuponu i mam spauzowany ten. Za to dostałem kupon na starym koncie, które długo leży anulowane.Armin pisze: 19 lut 2024, o 11:36 te kupony co teraz ludzie dostali to w 90%(dane z *zady* i z obserwacji) przypadkow są dla osob ktore poprzedni miesiac nie kupiły bundla i zarazem w tym miesiacu pauzowały, ci ktorzy kupili w poprzednim miesiacu nie dostali kuponu
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
nie no twoj przyklad nie jest z *zady* tylko doswiadczyles tego, i znajdujesz się w tych moich z *zady* 10% pozostałych, a i w tych 10% znajdują się osoby ktore kupily poprzedniego i dostaly teraz
moje dane statystyczne z *zady* wziely sie z tego wątku:
https://www.steamgifts.com/discussion/Z ... rch?page=3
coś tam też gdzies na reddicie widzialem (ale nie chce mi sie teraz szukać gdzie to było)
oraz z rozmow na ten temat po znajomych
moje dane statystyczne z *zady* wziely sie z tego wątku:
https://www.steamgifts.com/discussion/Z ... rch?page=3
coś tam też gdzies na reddicie widzialem (ale nie chce mi sie teraz szukać gdzie to było)
oraz z rozmow na ten temat po znajomych
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Moje anegdotyczne przykłady mówią mi że
- nie miało (chyba) znaczenia czy cancelowałeś czy pauzowałeś
- nie miało (raczej) bezwzględnego znaczenia kiedy ostatnim razem coś kupowałeś - z wyjątkiem poprzedniego miesiąca który MÓGŁ mieć znaczenie
- raczej kupony nie były rozdawane tak bardzo masowo jak dawniej. Innymi słowy: mogłeś mieć spauzowane konto bez dawno kupowanego chojsa, a i tak (mieć pecha?) nic nie dostać. Dawniej w takiej sytuacji kupon był praktycznie 100%
- nie miało (chyba) znaczenia czy cancelowałeś czy pauzowałeś
- nie miało (raczej) bezwzględnego znaczenia kiedy ostatnim razem coś kupowałeś - z wyjątkiem poprzedniego miesiąca który MÓGŁ mieć znaczenie
- raczej kupony nie były rozdawane tak bardzo masowo jak dawniej. Innymi słowy: mogłeś mieć spauzowane konto bez dawno kupowanego chojsa, a i tak (mieć pecha?) nic nie dostać. Dawniej w takiej sytuacji kupon był praktycznie 100%