Cześć
Jakiś czas temu zdarzyło mi się wygrać w konkursie PlayStation 5 w wersji Digital Edition. Nigdy wcześniej nie miałem konsoli i czy mógłby ktoś podpowiedzieć w jaki sposób po taniości budować sobie bibliotekę gier? Wiem, że są pakiety gier w PlayStation Plus - jaka to dobra cena za roczny abonament? Jakieś karty z doładowaniami środków gdzieś taniej kupujecie?
PlayStation 5 Digital Edition - jak budować bibliotekę gier
- Podziękował: 182 razy
- Podziękowania: 179 razy
- Kontakt:
Hej, zacznijmy od tego, ze gratuluje wygranej! Jesteś szczęściarzem i sam z chęcią chciałbym coś takiego wygrać.mwk pisze: 14 lut 2022, o 16:49 Cześć
Jakiś czas temu zdarzyło mi się wygrać w konkursie PlayStation 5 w wersji Digital Edition. Nigdy wcześniej nie miałem konsoli i czy mógłby ktoś podpowiedzieć w jaki sposób po taniości budować sobie bibliotekę gier? Wiem, że są pakiety gier w PlayStation Plus - jaka to dobra cena za roczny abonament? Jakieś karty z doładowaniami środków gdzieś taniej kupujecie?

Jeśli chcesz zaoszczędzić, to po prostu poluj na promocje na doładowania PSN na gg.deals albo na głównej stronie Łowców Gier. Dużej filozofii tu nie ma. Jeśli masz wersje Digital, to PS Plus Extra oferuje dużo gier, tak z pamięci przychodzą mi szybko na myśl Ghost of Tsushima, które teraz ogrywam w sumie, Horizon Zero Dawn i Forbidden West, Uncharted Kolekcja Dziedzictwo Złodziei, Spider-Man Miles Morales (jak chcesz grać w Spider-Many, to w którymś keyshopie możesz kupić tanio klucz do Spider-Man Remastered), Ratchet & Clank: Rift Apart, Resident Evil 2 i wiele innych, które mogą Cie zainteresować. No i możesz polegać na comiesięcznych grach dawanych w ramach PS Plus Essential, który będziesz miał jak kupisz abonament Extra. W styczniu był A Plague Tale: Requiem i mega żałuje, ze się spóźniłem i nie wykupiłem tego Extra wtedy. W tym miesiącu jest Tiny Tina's Wonderlands i Resident Evil 2, ale RE2 jest już w Extra. To tyle.

Edit: Wow, po napisaniu mojej odpowiedzi zorientowałem się, ze ten temat został utworzony w 2022 i nikt Ci nawet nie odpisał.