Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Fanatical - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
o dzieki bardzo za info, fajna zabawabialy111swi pisze: 11 sty 2024, o 23:12 Na steamgifts "rozdają" kupony na 2$ (2,24€ obniża w koszyku) do fanatical:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
dodam o co chodzi:
w skrocie to trzeba trafić box z kotkiem
żeby dostac kupon
można obstawić tyle boxow jaki level masz na sg
w zabawie mozna brac udział raz na dobe

Fanatical ma nowy kod zniżkowy 10% na wybrane bundle: BUNDLESAVER10
Z tego co widzę na obrazku to działa na Killera, Platinum i sprawdziłem z ciekawości na ten ostatni Exodus, też działa (ale i tak paki się nie opłaca raczej brać...)
Nie mam pojęcia do kiedy kod jest ważny, a to dość istotne.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Killera obniżyli i jeszcze -10%. Może się skuszę tylko mam 4-5 gier z paczki, więc może na BundleSplits ktoś będzie chciałpioytyr pisze: 13 sty 2024, o 20:01
Fanatical ma nowy kod zniżkowy 10% na wybrane bundle: BUNDLESAVER10
Z tego co widzę na obrazku to działa na Killera, Platinum i sprawdziłem z ciekawości na ten ostatni Exodus, też działa (ale i tak paki się nie opłaca raczej brać...)
Nie mam pojęcia do kiedy kod jest ważny, a to dość istotne.

- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
No tak niespecjalnie, oficjalna cena jest taka sama a na początku działał jeszcze OMEN10 który dawał te same -10% W międzyczasie łapał też na osobiste kupony 5% których otrzymanie nie jest specjalnie trudne...
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Chyba faktycznie pauzalewriczin pisze: 14 sty 2024, o 17:07No tak niespecjalnie, oficjalna cena jest taka sama a na początku działał jeszcze OMEN10 który dawał te same -10% W międzyczasie łapał też na osobiste kupony 5% których otrzymanie nie jest specjalnie trudne...

https://www.fanatical.com/en/pick-and-m ... own-bundle
Szok, dobre Platinum i to nawet bardzo dobre
Szok, dobre Platinum i to nawet bardzo dobre
- Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post (w sumie 2):
- bolesna prawda • Rapisher
Szkoda, że wczoraj się skończył kuponik 10%, ale nie chcieli dawać dobrego bundla z dodatkową zniżkąbolesna prawda pisze: 1 lut 2024, o 17:43 I nawet sensownie wycenione, 13 zł za grę to ok cena. Tym bardziej, że większość to nowości, które zebrały dobre oceny.

Dobrze, że mam jeszcze 5% za poprzednie zamówienie
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Zdradzę ci sekret - Omen10 dalej działa i całość wychodzi 17,99 (czyli 11-12 zeta za grę). Nie ma za copioytyr pisze: 1 lut 2024, o 18:00Szkoda, że wczoraj się skończył kuponik 10%, ale nie chcieli dawać dobrego bundla z dodatkową zniżkąbolesna prawda pisze: 1 lut 2024, o 17:43 I nawet sensownie wycenione, 13 zł za grę to ok cena. Tym bardziej, że większość to nowości, które zebrały dobre oceny.![]()
Dobrze, że mam jeszcze 5% za poprzednie zamówienie

Zawsze można kupić (bo niektóry gry wyprzedają na pewno, jak Crackpet Show) i poczekać do wtorku z odkryciem kluczy, żeby dubla z choice nie mieć.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 4):
- pioytyr • Rapisher • darkwind • muniek1555
O kurczę, Omen10 tak rzadko działa, że nawet nie sprawdzałem, wielkie dzięki! A co do nieodkrywania kluczy to w sumie wie ktoś, czy Fanatical zgadza się nadal na wymianę pojedynczych gier z BYOB? Kiedyś takie akcje przechodziły bez problemu, support mi parę razy zmienił nieodkryty klucz, a rzeczywiście, jest ryzyko, że niektóre gierki będą się nakładać z Choice. Całego bundla nie wiem czy będzie sens refundować, bo znając Fanatical to za tydzień połowa gier będzie out of stock.bolesna prawda pisze: 1 lut 2024, o 18:03
Zdradzę ci sekret - Omen10 dalej działa i całość wychodzi 17,99 (czyli 11-12 zeta za grę). Nie ma za co
Zawsze można kupić (bo niektóry gry wyprzedają na pewno, jak Crackpet Show) i poczekać do wtorku z odkryciem kluczy, żeby dubla z choice nie mieć.
- Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
- bolesna prawda
Dziwna sprawa z tym nowym bundlem, ja kupiłem z godzinę po parę gier i dostałem normalny klucz do Tribe, potem ludzie narzekali, że dostali duplikaty, a teraz Tribe nie dość że zniknęło z listy do wyboru, to jeszcze zmienili główny obrazek bundla. Już nie ma na nimj Tribe, za to jest ta strzelanka, więc zgaduję, że nie planują przywrócenia gry w najbliższym czasie. Ciekawe co z tymi którzy dostali duplikaty?
- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
Jak ktoś jak ja polował na Ziggurat 2, to z innymi grami wychodzi najtaniej kiedykolwiek, choć widzę w kluczykowniach (przez tego bundla) jest po około 25zł (czyli w sumie Historical Low).
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
"(..)we can tell you it is the biggest in their history yet!"pioytyr pisze: 4 lut 2024, o 16:44 https://www.fanatical.com/en/blog/save- ... ity-bundle
Jutro charytatywny bundel na Fanatical
no nie mogę się doczekac co tam ciekawego będzie
oby tylko cena też nie była przesadnie duża

https://www.fanatical.com/en/bundle/saf ... undle-2024
Tym razem odrobinę drożej, sam bundelek, mimo sporej ilości rebundli (i gierek, które były w Prime), całkiem spoko. No i dość obszerny jest
Tym razem odrobinę drożej, sam bundelek, mimo sporej ilości rebundli (i gierek, które były w Prime), całkiem spoko. No i dość obszerny jest
Kuźwa, zmienili obrazek w bundlu z nowego Kao na starego Kao, ktoś może powiedzieć która jest to część? W bibliotece mam nadal obrazek nowego Kao...
edit: Ok, gdyby kogoś interesowało, to dostałem odpowiedź od supportu Fanatical - to od początku był stary kangurek Kao...
edit: Ok, gdyby kogoś interesowało, to dostałem odpowiedź od supportu Fanatical - to od początku był stary kangurek Kao...