[PC] Saints Row - Epic

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 219 razy
Podziękowania: 123 razy

Siema.
Brakuje mi ostatniego osiągnięcia a wymaga on coopa.
Ktoś zainteresowany pomocą?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Z tego co pamiętam jak robiłem na konsoli to nie potrzeba było coopa. Możesz wyszukać sesje innych graczy. Mi udało się za drugim dołączeniem do kogoś obcego.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

To osiągnięcie jest bardzo łatwe. Wystarczy się podłączyć do losowej gry innej gracza, ukończyć zazwyczaj jakieś proste wyzwanie (ja miałem bodajże zabicie paru wrogów headshotem) i aktywować przycisk psikusa. Drugi gracz w zasadzie nie musi nic robić.
Awatar użytkownika
Łowca

EdwardMorderca pisze: 25 sty 2024, o 07:55 Z tego co pamiętam jak robiłem na konsoli to nie potrzeba było coopa. Możesz wyszukać sesje innych graczy. Mi udało się za drugim dołączeniem do kogoś obcego.
Masz rację nie zauważyłem wcześniej w menu głównego takiej opcji.
Desolator, nie masz racji, nie jest łatwe, bo gracz do którego próbuje się połączyć musi się zgodzić na dołączenie a póki co wszyscy odrzucają....
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 705 razy
Kontakt:

LeniwyJohn pisze: 25 sty 2024, o 16:01 Desolator, nie masz racji, nie jest łatwe, bo gracz do którego próbuje się połączyć musi się zgodzić na dołączenie a póki co wszyscy odrzucają....
Racja, też się z tym zetknąłem. Zostałem odrzucony co najmniej kilkanaście razy zanim udało mi się do kogoś dołączyć. Tylko ja grałem w wersję steamową, a Ty bawisz się na Epicu. Biorąc pod uwagę, że gra była rozdawana za darmo to powinno w nią teraz grać wiele osób.
Awatar użytkownika
Łowca

Dobra udało się ...
ODPOWIEDZ