Siema.
Brakuje mi ostatniego osiągnięcia a wymaga on coopa.
Ktoś zainteresowany pomocą?
[PC] Saints Row - Epic
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
To osiągnięcie jest bardzo łatwe. Wystarczy się podłączyć do losowej gry innej gracza, ukończyć zazwyczaj jakieś proste wyzwanie (ja miałem bodajże zabicie paru wrogów headshotem) i aktywować przycisk psikusa. Drugi gracz w zasadzie nie musi nic robić.
- Podziękował: 219 razy
- Podziękowania: 123 razy
Masz rację nie zauważyłem wcześniej w menu głównego takiej opcji.EdwardMorderca pisze: 25 sty 2024, o 07:55 Z tego co pamiętam jak robiłem na konsoli to nie potrzeba było coopa. Możesz wyszukać sesje innych graczy. Mi udało się za drugim dołączeniem do kogoś obcego.
Desolator, nie masz racji, nie jest łatwe, bo gracz do którego próbuje się połączyć musi się zgodzić na dołączenie a póki co wszyscy odrzucają....
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Racja, też się z tym zetknąłem. Zostałem odrzucony co najmniej kilkanaście razy zanim udało mi się do kogoś dołączyć. Tylko ja grałem w wersję steamową, a Ty bawisz się na Epicu. Biorąc pod uwagę, że gra była rozdawana za darmo to powinno w nią teraz grać wiele osób.LeniwyJohn pisze: 25 sty 2024, o 16:01 Desolator, nie masz racji, nie jest łatwe, bo gracz do którego próbuje się połączyć musi się zgodzić na dołączenie a póki co wszyscy odrzucają....