Allyouplay.com - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Płaciłem za dwa zamówienia kartą (dwa razy to samo), kasę pobrało, kluczy nie było (że niby "voided"). Jak rozliczyło mi w końcu kasę na koncie i wiedziałem na czym stoję, to dzisiaj rano napisałem do supportu. Z pierwszego zamówienia klucze już mi dodali, za drugie zamówienie mam dostać refund. Czyli pracują nawet w niedziele 

- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Support zajął się moją sprawą. Dostałem klucz do innej gry niż kupiłem (nie wiem jakiej, Steam nie chciał mi jej aktywować bo już ją miałem). Ostatecznie po kontakcie wymienili mi na prawidłowy. Dość długo to trwało, ale to pewnie kwestia gorącego okresu (wg maili od nich kontaktowali się z wydawcą aby wyjaśnić sprawę). W każdym razie support działa, trzeba się tylko uzbroić w cierpliwość.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
A tymczasem na Allyouplay takie cuda jak Total War Warhammer 2 za grosze. Nie wiem jednak jak tam kupić, wchodzę na stronę a cena nie dość, że jest 0 zł
to mam komunikat, że nie dla mojego regionu i dodawanie do koszyka niekatywne. Można to jakoś obejść ?

- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Ehhh, zaraz poprawimy ręcznie te ceny na GG.deals. Zaciągamy dane automatycznie z ich feedów produktowych. Jeśli mają w nich błędy, to ciężko na to cokolwiek poradzić :/
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Allyouplay znowu popsuło, tych dodatków i gier (bo również między innymi gry z serii Yakuza zostały dotknięte tym błędem) nie dało się kupić nawet przez proxy.Eftar pisze: 17 mar 2020, o 20:44 GG.Deals pokazuje, że DLC do serii Total War: Warhammer 2 są po 4 ziko. Jednak oferta rzekomo nie dla nas. Ktoś kupił przez VPN, czy raczej coś się zepsuło w ich API?
- Ci użytkownicy podziękowali FotelSkrzypi za ten post:
- Eftar
- Podziękował: 130 razy
- Podziękowania: 171 razy
Czy allyouplay nas trolluje ? Poprzednia oferta m.in. z serią TW, dzisiaj z ME:A.
Trzy pozycje z TW jednak udało mi się wczoraj dodać do koszyka (opera - domyślny vpn) tylko wysypywało błąd strony przy realizacji płatności.
Dzisiaj "ekskluzywna" oferta dla naszego regionu Europy i niespodzianka, nie można ponieważ: "The product is not available for you or for your country". Zalogowany z polskiego konta Steam, adres IP na pewno polski, konto allyouplay z polskim adresem z którego już dokonywałem zakupów.
Trzy pozycje z TW jednak udało mi się wczoraj dodać do koszyka (opera - domyślny vpn) tylko wysypywało błąd strony przy realizacji płatności.
Dzisiaj "ekskluzywna" oferta dla naszego regionu Europy i niespodzianka, nie można ponieważ: "The product is not available for you or for your country". Zalogowany z polskiego konta Steam, adres IP na pewno polski, konto allyouplay z polskim adresem z którego już dokonywałem zakupów.
Witam
Po jaki czasie dostawaliście klucze aktywacyjne z tego sklepu? Wczoraj,koło 20:00, zakupiłem Quantum Break, płaciłem poprzez przelewy 24 (niestety cie chciało mi się zalogować na Pay Pal), dostałem potwierdzenie wykonania płatności na meila, ale klucza do dzisiaj nie mam. Na moim koncie, na allyouplay, widnieje informacja, że nic u nich jeszcze nie kupiłem.
Nie wiem, czy już do nich pisać, cze jeszcze poczekać.
Po jaki czasie dostawaliście klucze aktywacyjne z tego sklepu? Wczoraj,koło 20:00, zakupiłem Quantum Break, płaciłem poprzez przelewy 24 (niestety cie chciało mi się zalogować na Pay Pal), dostałem potwierdzenie wykonania płatności na meila, ale klucza do dzisiaj nie mam. Na moim koncie, na allyouplay, widnieje informacja, że nic u nich jeszcze nie kupiłem.
Nie wiem, czy już do nich pisać, cze jeszcze poczekać.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Możesz śmiało już pisać bo problem z zajumaniem kasy i brakiem jakiegokolwiek zamówienia to w tym pseudo sklepie standard.
Dlatego odradzam płacenie przez przelewy24. Tylko PayPal i od razu żądanie zwrotu kasy za niedostarczenie towaru.
Ludzi którzy odpowiadają za allyouplay są tak bezczelni (albo głupi) że wmawiali mi że "ja mam problem ze swoim PP" i dlatego kasa do nich nie doszła. Taką odpowiedź dostałem ... już po zwrocie środków na PP.
Dlatego odradzam płacenie przez przelewy24. Tylko PayPal i od razu żądanie zwrotu kasy za niedostarczenie towaru.
Ludzi którzy odpowiadają za allyouplay są tak bezczelni (albo głupi) że wmawiali mi że "ja mam problem ze swoim PP" i dlatego kasa do nich nie doszła. Taką odpowiedź dostałem ... już po zwrocie środków na PP.
- Podziękował: 2090 razy
- Podziękowania: 443 razy
- Kontakt:
Lekko odświeżę temat.
Kupiłem sobie dzisiaj MotoGP 13, MatoGP 18 oraz Star Wars Battlefront II (stara wersja)
Wszystkie są w historycznie niskich cenach.
Jest limit 2 gier na konto.
Promocja kończy się 30 listopada.
Kupiłem sobie dzisiaj MotoGP 13, MatoGP 18 oraz Star Wars Battlefront II (stara wersja)
Wszystkie są w historycznie niskich cenach.
Jest limit 2 gier na konto.
Promocja kończy się 30 listopada.