Aktywacja gry z AMD Rewards

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Cześć, może ktoś powiedzieć w jaki sposób aktywować Avatara z AMD na Ubisoft Connect? Myślę czy jest sens w to się w ogóle bawić i czy jest to bezpieczne, znalazłem posta w innym temacie, zacytuję tutaj
Armin pisze: 27 paź 2023, o 23:53 to działa tak w skrocie:

- ty robisz konto na swoje dane na AMD rewards
- dajesz login i haslo do tego konta sprzedajacemu kod
- sprzedajacy na swoim kompie w ktorym ma komponent AMD na ktory otrzymal kod przypisuje gre do profilu AMD rewards
- dopiero potem ty nie majac grafiki/procka amd mozesz z konta AMD rewards przypisać gre do stima

podsumowujac pisz do sprzedającego
Tak samo działa to z grami Ubi? I te moje tymczasowe konto AMD muszę łączyć z Ubi przed wysłaniem danych do logowania dla sprzedawcy/kogośkto mi pomoże?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Z ubiszrotem trudno powiedzieć, ale nie wiem, po co konto amd zakładasz.
Jak kupujesz takie rzeczy, to najczęściej sprzedawca ma już konto gotowe, ty tylko się na nie logujesz, potem do konta ubiszrotu, odbierasz i tyle.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 27 razy
Podziękowania: 79 razy
Kontakt:

Tak, jest konto AMD, pobiera jakąś aplikację która sprawdza podzespoły i wtedy z przeglądarki(ze stronki AMD) trzeba się zalogować do Ubisoft Connect.
Ci użytkownicy podziękowali Deamoon za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy

Wystarczy naklamac ze jestes na linuxie i ze nie dziala program do weryfikacji i wysla ci kod bez weryfikatora. Zadzialalo mi na Residencie 4 i dostalem od razu klucz Steam.Wkurzylem sie jak ukradl mi ktos amazon paczke z moja nowa karta i nie chcialem zeby kod przepadl bo i tak byl moj.
Ci użytkownicy podziękowali corinarh za ten post:
pioytyr
ODPOWIEDZ