1. Dead Island 2
2. Dead Space Remake
3. Diablo 4
Rozczarowanie roku:
Zero jakichkolwiek info o nowych odsłonach DOOM oraz Quake.
Plebiscyt Łowców Gier - Najlepsza Gra 2023
- Discord: perpanicz
- Podziękował: 81 razy
- Podziękowania: 303 razy
- Kontakt:
1. Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
2. WORLD OF HORROR
3. Kowloon's Curse: Lost Report
Wybranie jednego rozczarowania roku przy tylu kandydatach godnych tego tytułu jest na tyle trudnym wyzwaniem, że sobie daruję. Spokojnie można by było zrobić osobny plebiscyt dla gier, które zawiodły na całej linii.
2. WORLD OF HORROR
3. Kowloon's Curse: Lost Report
Wybranie jednego rozczarowania roku przy tylu kandydatach godnych tego tytułu jest na tyle trudnym wyzwaniem, że sobie daruję. Spokojnie można by było zrobić osobny plebiscyt dla gier, które zawiodły na całej linii.
- Ci użytkownicy podziękowali Per Panicz za ten post:
- KaTsuMaRu
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
1. Baldur's Gate 3
2. Diablo IV
3. Lies of P
Rozczarowanie:
Battlebit remastered (nie wiem czy tu też mają być gry bez irli akcess jesli tak to nie liczcie tego tu typu)
2. Diablo IV
3. Lies of P
Rozczarowanie:
Battlebit remastered (nie wiem czy tu też mają być gry bez irli akcess jesli tak to nie liczcie tego tu typu)
1. Baldur's Gate 3
2. Hogwarts Legacy
3. Diablo IV
Największe rozczarowanie roku:
Mortal Kombat 1 - graficznie prezentuje się doskonale (poza modelami postaci, które jakimś cudem są gorsze od tych z MK11), fajnie też, że sięgnęli po postaci z ery PS2 (Havik!), ale kolejne rozpoczęcie wszystkiego od nowa z przepisywaniem historii wielu uwielbianych bohaterów, brak wielu klasyków w składzie i koszmarnie nudne fatality bez pomysłu na siebie sprawiają, że nie ciągnie mnie do tego tytułu w najmniejszym stopniu
2. Hogwarts Legacy
3. Diablo IV
Największe rozczarowanie roku:
Mortal Kombat 1 - graficznie prezentuje się doskonale (poza modelami postaci, które jakimś cudem są gorsze od tych z MK11), fajnie też, że sięgnęli po postaci z ery PS2 (Havik!), ale kolejne rozpoczęcie wszystkiego od nowa z przepisywaniem historii wielu uwielbianych bohaterów, brak wielu klasyków w składzie i koszmarnie nudne fatality bez pomysłu na siebie sprawiają, że nie ciągnie mnie do tego tytułu w najmniejszym stopniu
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
1. Resident Evil 4 Remake
2. Dead Island 2
3. Diablo IV
Akurat dwie pierwsze gry ograłem i bawiłem się super, a Diablo, to zanim uda się dostać w adekwatnej cenie, to na pewno będzie grą co najmniej bardzo dobrą.
Rozczarowanie: Brak, a na siłę The Day Before.
2. Dead Island 2
3. Diablo IV
Akurat dwie pierwsze gry ograłem i bawiłem się super, a Diablo, to zanim uda się dostać w adekwatnej cenie, to na pewno będzie grą co najmniej bardzo dobrą.

Rozczarowanie: Brak, a na siłę The Day Before.

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
1 - Hogwarts Legacy
2 - Wartales
3 - Super Mario Bros Wonder
Największe rozczarowanie roku: Cities Skylines 2
Normalnie dałbym pewnie BG3 na 1 miejsce ale jako, że jeszcze nie grałem to nie oddam na niego głosu. Generalnie ten rok był bogaty w świetne premiery.
2 - Wartales
3 - Super Mario Bros Wonder
Największe rozczarowanie roku: Cities Skylines 2
Normalnie dałbym pewnie BG3 na 1 miejsce ale jako, że jeszcze nie grałem to nie oddam na niego głosu. Generalnie ten rok był bogaty w świetne premiery.