Nowe słuchawki (budżetowe) do PC

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

Możecie polecić jakieś budżetowe (powiedzmy do 200zł) słuchawki do stacjonarnego kompa?
Wymagania - nauszne, w miarę przyzwoita dynamika dźwięku, pałąk który nie rozpadnie się po kilku miesiącach używania na mojej dość dużej głowie, kabel klasyczny (żadne bezprzewodowe) ale nie za długi optymalnie 2-3 m.
Może być jakiś mikrofon ale nie musi (w cuda nie wierzę).

Audiofilem wielkim nie jestem ale też słoń mi nie nadepnął na ucho i potrafię rozróżnić złom kupiony na pchlim targu made in Korea Płn i czegoś takiego zdecydowanie wolałbym uniknąć

Do tej pory miałem jakieś stare Philipsy czy Sehnheisery. W sumie dawno nie kupowałem i kompletnie nie siedzę w rynku. Każda rada mile widziana
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 33 razy
Kontakt:

HyperX cloud albo core jak znajdziesz na przecenie jakiejś. Core w okolicy 200 powinieneś znaleźć
Ci użytkownicy podziękowali Dejw za ten post:
lewriczin
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Endorfy Viro
Ci użytkownicy podziękowali Rapisher za ten post:
lewriczin
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

SPC GEAR Viro Plus
własna karta dźwiekowa USB / jack 3,5mm, odpinany mikrofon, dwa kable - 1,2m (komórka) i 2,7m (pc), zdaje się też dodatkowe pady nauszników...
Ci użytkownicy podziękowali Black Seraph za ten post:
lewriczin
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 473 razy
Podziękowania: 161 razy
Kontakt:

Polecam wejść na stronke audiofanatyk.pl i masz bardzo konkretne i rzetelne recenzje słuchawek w rożnych przedziałach cenowych. Jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku poleconych tam mi Superluxów za 250. Co do mikrofonu to kup Zalman ZM-MIC1 i wtedy kupujesz słuchawki jakie chcesz bez względu czy jest mic czy nie.
Ci użytkownicy podziękowali TheLastJedi za ten post (w sumie 2):
darkwindlewriczin
ODPOWIEDZ