Nintendo Switch Online + Expansion Pack Family - szukam członków do rodziny
Witam, zostało mi parę wolnych miejsc w Nintendo Online + Expansion Pack Family.
Subskrypcja rozpoczęta parę dni temu, 30zł za rok.
Zapraszam chętnych, pisać na Agema2@o2.pl lub tutaj.
Subskrypcja rozpoczęta parę dni temu, 30zł za rok.
Zapraszam chętnych, pisać na Agema2@o2.pl lub tutaj.
Ostatnio zmieniony 27 lis 2023, o 22:33 przez Switch, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, mam jeszcze jedno miejsce jak zainteresowany to proszę pisać na Agema2@o2.pl
Hej. Ma ktoś może jeszcze jedno miejsce?
Hej ja jestem chętny, napisz discord może? kyosinHax0r pisze: 20 sty 2025, o 13:37 Hej, bede w tym tygodniu startował nową subskrypcje Nintendo Family + Expansion pack.
Mam jeszcze kilka miejsc, wiec jak ktos jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu.
Koszt 37 zł.
Cześć, ja byłbym również chętnyHax0r pisze: 20 sty 2025, o 13:37 Hej, bede w tym tygodniu startował nową subskrypcje Nintendo Family + Expansion pack.
Mam jeszcze kilka miejsc, wiec jak ktos jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu.
Koszt 37 zł.
Chętnie też do kogoś dołączę, proszę o kontakt
hej, masz jeszcze do tego miejsce?Hax0r pisze: 20 sty 2025, o 13:37 Hej, bede w tym tygodniu startował nową subskrypcje Nintendo Family + Expansion pack.
Koszt 37 zł.
ew. ktoś inny z wolnym slotem?
EDIT:
już nieaktualne
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 57 razy
- Kontakt:
Posiadam subskrypcje Nintendo Family + Expansion pack, jeśli ktoś jest zainteresowany do dołączenia proszę o kontakt PW.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2025, o 15:44 przez THE-ABRAM, łącznie zmieniany 2 razy.
Hej, byłbym zainteresowanyTHE-ABRAM pisze: 18 kwie 2025, o 14:48 Posiadam subskrypcje Nintendo Family + Expansion pack, jeśli ktoś jest zainteresowany do dołączenia proszę o kontakt PW.
Edit: zostały jeszcze 4 wolne miejsca.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 57 razy
- Kontakt:
Też wysłałem prywatną wiadomość.beetlestomper pisze: 24 kwie 2025, o 20:39 Hej, też byłbym zainteresowany dołączeniem do jakiejś rodziny![]()
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2025, o 15:41 przez THE-ABRAM, łącznie zmieniany 3 razy.