Ulubione / najlepsze okładki gier
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 30 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali PokerStudio za ten post (w sumie 2):
- kamkor89 • spamslovic
W przypadku okładek gier komputerowych, w przeciwieństwie do okładek albumów muzycznych, raczej nie mam swoich zdecydowanych faworytów czy okładek, które uznaję za absolutne arcydzieło (choć jest to absolutnie zrozumiałe, jako że gry jednak mają nieco większe ograniczenia w tym przypadku, no bo przecież wypadałoby pokazać głównego bohatera albo chociaż taki obraz, żebyśmy po samej okładce, ewentualnie w kombinacji z tytułem, mogli podejrzewać, z jakiego rodzaju grą mamy do czynienia). Bardzo dobrych jest jednak na tyle dużo, że aż szkoda jest mi ograniczać wybór wyłącznie do trzech pozycji, no ale zasady to zasady
Kierując się wyłącznie tytułami, w które grałem oraz tym, aby żadna z okładek się nie powtarzała, zdecydowałem się na taką trójkę:
Diablo III

Borderlands

Kroniki Czarnego Księżyca aka Black Moon Chronicles

Diablo III

Borderlands

Kroniki Czarnego Księżyca aka Black Moon Chronicles

Spoiler:pokaż
- Podziękował: 129 razy
- Podziękowania: 287 razy
- Kontakt:
Nie przepadam za okładkami, na których jest za dużo "nawalone", dlatego wygrana idzie do:
Żeby było zabawniej, nie miałem nawet jeszcze okazji zagrać. xD- Ci użytkownicy podziękowali Kadaj za ten post (w sumie 3):
- spamslovic • Quoyque • remerri
- Podziękował: 89 razy
- Podziękowania: 2258 razy
Wyniki losowania
Film z losowania: https://sendvid.com/xr9m2b1v
Mirror: https://streamable.com/s3dx2e
Zwycięzcy:
- PokerStudio
- BrunoTheLizard
- Nesus
Gratulacje dla wygranych.
- Ci użytkownicy podziękowali Arbiter Elegancji za ten post (w sumie 8):
- Black Seraph • Quoyque • DonOnion • PokerStudio • BrunoTheLizard • Haazheel • Boberek00 • Bielow86
Kiedyś zbierałem. Większość wylądowała na strychu w domu rodzinnym. Na unikatach można nieźle zarobić.Black Seraph pisze: 25 lis 2023, o 11:00 Zbierasz pudełka...?
Gdzieś miałem z Dark Project 2 Metal Age (chyba wydanie niemieckie)...
Ebay