Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
no ja wlasnie teraz nie mam zamiaru w to grać, zaczekam jak wyjdzie to DLC fabularne „Strzaskana przestrzeń” (wchodzi w sklad premium za fri) mam nadzieje, że Q1 Q2 2024 już bedzie to wtedy byłby dobry czas dla mnie na zagranieRedEvil pisze: 27 paź 2023, o 21:21 Za tyle sam bym brał nawet jakbym miał odpalić za kilka miesięcy xD
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
właśnie wziąłem z tej aukcji, ale mam psikusa. jestem w d00pie czy komuś się udało to obejść?Armin pisze: 27 paź 2023, o 20:27
dziś to już za tyle można bo tak jak mowilem kod ważny do jutra i pali im się *zad* xd
to na olx, nie daje linka bo tu chyba nie wolno ale jak ktos chce to znajdzie sam
"Aby ukończyć proces odbierania rabatu, pobierz znajdujące się poniżej narzędzie do weryfikacji produktów AMD"
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Chyba tak. No ja wyrwałem premium i ważność chyba była do sierpnia 2024.Armin pisze: 27 paź 2023, o 21:17 wiem wiem, że jest nowa partia
a roznica miedzy standard edycją i premium zalezala od tego ktora lepsza drozsza grafika?
I też nie mam zamiaru od razu grać - niech trochę to połatają, żeby dało się grać, to może na jesień przyszłego roku będzie po co zasysać. I dodatek będzie

- Kontakt:
Forman08 pisze: 27 paź 2023, o 22:03właśnie wziąłem z tej aukcji, ale mam psikusa. jestem w d00pie czy komuś się udało to obejść?Armin pisze: 27 paź 2023, o 20:27
dziś to już za tyle można bo tak jak mowilem kod ważny do jutra i pali im się *zad* xd
to na olx, nie daje linka bo tu chyba nie wolno ale jak ktos chce to znajdzie sam
"Aby ukończyć proces odbierania rabatu, pobierz znajdujące się poniżej narzędzie do weryfikacji produktów AMD"
uhm
to działa tak w skrocie:
- ty robisz konto na swoje dane na AMD rewards
- dajesz login i haslo do tego konta sprzedajacemu kod
- sprzedajacy na swoim kompie w ktorym ma komponent AMD na ktory otrzymal kod przypisuje gre do profilu AMD rewards
- dopiero potem ty nie majac grafiki/procka amd mozesz z konta AMD rewards przypisać gre do stima
podsumowujac pisz do sprzedającego
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
ta, wpadłem na ten pomysł, ale sprzedający okazał się Januszem który kupił kartę z kodem, po czym kartę pogonił dalej a kod wystawił na OLX. nawet sam nie jest w stanie tego aktywować (ma teraz kartę serii 7000, do której nie jest Starfield Standard przypisany) i umywa ręce, także tak. chyba że jest tu ktoś, kto ma kartę graficzną serii 6000 i mógłby spróbować na swoim kompie. dużo nie ryzykuję, i tak jutro będę mógł się tym kodem podetrzećArmin pisze: 27 paź 2023, o 23:53Forman08 pisze: 27 paź 2023, o 22:03właśnie wziąłem z tej aukcji, ale mam psikusa. jestem w d00pie czy komuś się udało to obejść?Armin pisze: 27 paź 2023, o 20:27
uhm
to działa tak w skrocie:
- ty robisz konto na swoje dane na AMD rewards
- dajesz login i haslo do tego konta sprzedajacemu kod
- sprzedajacy na swoim kompie w ktorym ma komponent AMD na ktory otrzymal kod przypisuje gre do profilu AMD rewards
- dopiero potem ty nie majac grafiki/procka amd mozesz z konta AMD rewards przypisać gre do stima
podsumowujac pisz do sprzedającego
EDIT: CPU Ryzen od 7600 do 7800X3D też powinien to przejść
- Kontakt:
zaloz nowy wątek tutaj na forum bo nie wszyscy ten tutaj czytają i rownolegle idz na forum pclab w jakiś dział odpowiedni (tam w miare spoko ludzie raczej nikt cie nie okradnie)
no czasu mało jutro najpozniej juz ktos by ci musiał to przypisać do konta amd
innych pomyslow nie mam
no czasu mało jutro najpozniej juz ktos by ci musiał to przypisać do konta amd
innych pomyslow nie mam
- Kontakt:
troche offtop wybaczcie ale ciekawostka okołogrowa w temacie Starfielda, dwa newsy jeden z wczoraj drugi z dziś, Starfield pomimo tego że jest w gejpasie był najlepiej sprzedającą się grą na stimie we wrześniu (szacunki 5-10mln kopii sprzedanych):
https://www.gry-online.pl/newsroom/choc ... up/zd271ba
i drugi news o samym gejpasie i jego rekordzie miedzy innymi dzieki Starfieldowi:
https://www.gry-online.pl/newsroom/star ... ko/zb27189

https://www.gry-online.pl/newsroom/choc ... up/zd271ba
i drugi news o samym gejpasie i jego rekordzie miedzy innymi dzieki Starfieldowi:
https://www.gry-online.pl/newsroom/star ... ko/zb27189
Te statystyki, przypuszczenia, szacunki i wróżenie z niczego to jest pic na wode.Armin pisze: 28 paź 2023, o 00:45 troche offtop wybaczcie ale ciekawostka okołogrowa w temacie Starfielda, dwa newsy jeden z wczoraj drugi z dziś, Starfield pomimo tego że jest w gejpasie był najlepiej sprzedającą się grą na stimie we wrześniu (szacunki 5-10mln kopii sprzedanych):
Tak było chociażby z nowym Insurgency sandstorm, wydawca podał że sprzedano chyba 200k kopii a nigdy nie było więcej graczy jak 30k.
Tak samo obecnie Payday 3, niby milion kopii sprzedanych a gra ma 500 osób obecnie w grze

- Kontakt:
to że ktoś kupił gre nie znaczy że w nią gra
- Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 4):
- xarlo12 • MDA • Jack Carver • Forman08
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 14 razy
Może nie jest to zakup jako taki, ale też jestem z niego zadowolony - wpadł akurat jak miałem już oddane 12,6 litrów krwi.
- Załączniki
-
- torba.jpg (774.31 KiB) Przejrzano 4823 razy
- Ci użytkownicy podziękowali Jack Carver za ten post (w sumie 9):
- Xsaw • Angrenbor • Wojtuś • jobjoxPL • TheLastJedi • taniec_chochola • darkwind • MarcinW • ascril
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Pochwalę się
Lenovo Legion Pro 7, na pokładzie i9-13900HX, RTX 4080 i 32 GB RAM. Po leciwym już HP Omenie z GTXem 1060 czuć przesiadkę 

- Załączniki
-
- P_20240115_194737.jpg (878.61 KiB) Przejrzano 3303 razy
- Ci użytkownicy podziękowali taniec_chochola za ten post (w sumie 8):
- darkwind • Armin • Nile • Natan • bolesna prawda • sergeron • RedEvil • MarcinW
- Kontakt:
Lekko ponad 15k, więc sporo, ale osłodziły to trochę kupony 100 zł za każdy wydany 1000. Akurat czekają mnie jeszcze jakieś małe zakupy elektroniki i małego AGD do domu, więc do wykorzystania 

Można sobie sprowadzić z Usa za 11 tysięcy, nawet na ebay był oficjalny dystrybutor tych laptopów. U nas niestety cena zbyt zawyżona.taniec_chochola pisze: 17 sty 2024, o 10:29 Lekko ponad 15k, więc sporo, ale osłodziły to trochę kupony 100 zł za każdy wydany 1000. Akurat czekają mnie jeszcze jakieś małe zakupy elektroniki i małego AGD do domu, więc do wykorzystania![]()
- Kontakt:
O kupnie tego lub podobnej klasy sprzętu przez eBay/Amazona myślałem i nawet przeglądałem oferty, ale:darkhulk pisze: 21 sty 2024, o 16:52Można sobie sprowadzić z Usa za 11 tysięcy, nawet na ebay był oficjalny dystrybutor tych laptopów. U nas niestety cena zbyt zawyżona.taniec_chochola pisze: 17 sty 2024, o 10:29 Lekko ponad 15k, więc sporo, ale osłodziły to trochę kupony 100 zł za każdy wydany 1000. Akurat czekają mnie jeszcze jakieś małe zakupy elektroniki i małego AGD do domu, więc do wykorzystania![]()
- jak wspomniał kolega wyżej, kto tam wie, czy na końcu nie przyjdzie zapłacić cła, a wtedy wyjdzie na to samo;
- czas tej operacji to już nie 24-48h, a nawet 2-3 tygodnie, nie wspominając już nawet o tym, gdyby paczkę zatrzymał urząd celny;
- wiem, że różnie bywa z gwarancjami na taki sprzęt, a jak już przyjdzie do "walki na noże", to jednak wolę ją toczyć z krajowym sklepem;
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowania: 64 razy
- Kontakt:
Sprzęt w specyfikacji super. Lenovo w stosunku cena jakość jest ok. Tylko jak po gwarancji padnie grafa to nie naprawisz, oni tam je przyklejają.taniec_chochola pisze: 22 sty 2024, o 00:25O kupnie tego lub podobnej klasy sprzętu przez eBay/Amazona myślałem i nawet przeglądałem oferty, ale:darkhulk pisze: 21 sty 2024, o 16:52Można sobie sprowadzić z Usa za 11 tysięcy, nawet na ebay był oficjalny dystrybutor tych laptopów. U nas niestety cena zbyt zawyżona.taniec_chochola pisze: 17 sty 2024, o 10:29 Lekko ponad 15k, więc sporo, ale osłodziły to trochę kupony 100 zł za każdy wydany 1000. Akurat czekają mnie jeszcze jakieś małe zakupy elektroniki i małego AGD do domu, więc do wykorzystania![]()
- jak wspomniał kolega wyżej, kto tam wie, czy na końcu nie przyjdzie zapłacić cła, a wtedy wyjdzie na to samo;
- czas tej operacji to już nie 24-48h, a nawet 2-3 tygodnie, nie wspominając już nawet o tym, gdyby paczkę zatrzymał urząd celny;
- wiem, że różnie bywa z gwarancjami na taki sprzęt, a jak już przyjdzie do "walki na noże", to jednak wolę ją toczyć z krajowym sklepem;