Uwaga, powysyłałem wszystkim osobom, którym mogłem, zaproszenia. W dwóch przypadkach:
davidian
bartekr93
Miałem do czynienia z niedziałającymi odnośnikami do profili steamowych (wywalało błąd przy próbie skorzystania z linków przypisanych do Waszych profili na forum)
W pozosotałych przypadkach:
armin
Fotelskrzypi
misiaczek
zurwan
moomphas
celestin
sev
ciapex86
Why666
kp2006
javbo
Nie mogłem wysłać zaproszeń ze względu na brak "przypisania" profilu steamowego do profilu na forum.
Proszę wszystkie wymienione wyżej osoby, aby dodały profil steamowy/zaaktualizowały istniejący link, w przeciwnym wypadku nie będę mógł wysłać zaproszeń do grupy giveawayowej.
Indie Gala October - lista wpłat
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie żebym wybrzydzał lub miał do kogoś uraz, ale czy nie można było tych gier jakoś zróżnicować?
W sensie dać przynajmniej 1 grę inną tak aby osoby, które być może mają ją w swojej bibliotece steam lub nie gustują w takich produkcjach również mogli wziąć udział w losowaniu?:)

- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Kogokolwiek, kto będzie zwracał uwagę na to jakie gry itd. odsyłam do regulaminu. Trzeba było się z nim zapoznać przed przystąpieniem do kupowania. Można było zrobić wszystko, kupić 5 różnych gier, zrobić te giby w jednym z 5 kopiami.
Nie zrobiliśmy tak i tyle. Nie ma sensu się nad tym rozwijać, bo po to został zrobiony regulamin, żeby nie było takich problemów. Zrobiliśmy rekonesans i rozpatrywaliśmy różne możliwości, ale zawsze się trafi na kogoś, kto daną grę ma, a trzeba było dojść do jakiegoś kompromisu między liczbą gier, ich atrakcyjnością i tego co kto może mieć.
Serio następnym razem jak jeszcze trochę tego typu komentarzy się pojawi, to roześlę po te 50gr wszystkim i niech sobie je zatrzyma. Załatwianie tych 5 kopii zajęło mi wczoraj ponad 2 godziny, a o poświęconym czasie na zbieraniu pieniędzy i kupowaniu po 12 giftów zamiast po 20 już nie ma sensu mówić.
Nigdy nie dogodzi się wszystkim i tyle.
Nie zrobiliśmy tak i tyle. Nie ma sensu się nad tym rozwijać, bo po to został zrobiony regulamin, żeby nie było takich problemów. Zrobiliśmy rekonesans i rozpatrywaliśmy różne możliwości, ale zawsze się trafi na kogoś, kto daną grę ma, a trzeba było dojść do jakiegoś kompromisu między liczbą gier, ich atrakcyjnością i tego co kto może mieć.
Serio następnym razem jak jeszcze trochę tego typu komentarzy się pojawi, to roześlę po te 50gr wszystkim i niech sobie je zatrzyma. Załatwianie tych 5 kopii zajęło mi wczoraj ponad 2 godziny, a o poświęconym czasie na zbieraniu pieniędzy i kupowaniu po 12 giftów zamiast po 20 już nie ma sensu mówić.
Nigdy nie dogodzi się wszystkim i tyle.
Zasada w necie jest prosta - zadowoleni zazwyczaj siedzą cicho, ewentualnie skrótowo podziękują. Niezadowoleni będą robili bałagan jak trąb powietrzna. Zapewniam Cię, że zdecydowana większość kupujących jest wprost przeszczęśliwa z możliwości taniego zakupu bundla, którą nam zrobiliście i ogólnie cieszy się, że jeszcze jest szansa na gifty. Więc w swoim imieniu dziękuję i przepraszam za kolegów.