Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Macie kolejną nie halloweenową a Dziadową porcję Desurowych kluczyków
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2013, o 20:00 przez McKlive, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki za nieMcKlive pisze:Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.

a gdzie je wpisać?
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Gdzieś na stronie tej gry powinieneś poszukać, ale głowy nie dam.
Chyba tutaj https://www.infinitecrisis.com/en/beta-application
Chyba tutaj https://www.infinitecrisis.com/en/beta-application
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Rejestrujesz się, logujesz, wchodzisz tam w swój profil i będziesz miał po lewej "Beta Management" i tam wpisujesz kod.
Pobierasz serwer Ameryka, ponieważ Europa nie działa.
Na akceptację kodu czasami się czeka minutę czasami godzinę, a czasami dzień.
Pobierasz serwer Ameryka, ponieważ Europa nie działa.
Na akceptację kodu czasami się czeka minutę czasami godzinę, a czasami dzień.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:

Testerem został Klaymen ^^
Final Exam Early Access:
Nie wiem, czy jeszcze działają i czy nie są to duplikaty, ponieważ generator czasem właśnie takie dawał
Wygrzebałem jeszcze kod do Panzar General Online Closed Beta Key, ale też nie mam 100% pewności, że zadziała:
Jak key'e zadziałają, to dajcie znać.
Nie wiem, czy jeszcze działają i czy nie są to duplikaty, ponieważ generator czasem właśnie takie dawał
Wygrzebałem jeszcze kod do Panzar General Online Closed Beta Key, ale też nie mam 100% pewności, że zadziała:
Jak key'e zadziałają, to dajcie znać.
Serious Sam HD: The First Encounter - 90% ZNIŻKI
System Shock 2 - 33% ZNIŻKI
Dream Pinball 3D - 90% ZNIŻKI
Oddam.
System Shock 2 - 33% ZNIŻKI
Dream Pinball 3D - 90% ZNIŻKI
Oddam.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Klucz do Sims 3