27 października zeszłego roku pojawił się pierwszy ankieto-konkurs, a teraz w tym roku tego samego dnia i miesiąca zakończy się ostatni, dziesiąty ankieto-konkurs. Podaję dla przypomnienia wszystkie poprzednie ankiety:
Ankieto-konkurs #1 - Horrory
Ankieto-konkurs #2 - Bijatyki
Ankieto-konkurs #3 - Skradanki
Ankieto-konkurs #4 - Wyścigowe
Ankieto-konkurs #5 - Strategiczne
Ankieto-konkurs #6 - Platformówki
Ankieto-konkurs #7 - FPS'y
Ankieto-konkurs #8 - RPG
Ankieto-konkurs #9 - MMORPG
Każdy konkurs obejmował dwie ankiety - jednej z już wbudowanej do tematu, a druga obejmowała pytanie/zadanie konkursowe na które odpowiadaliście w temacie, gdzie na końcu zliczałem wasze głosy. Nie inaczej będzie i w tym konkursie - we wbudowanej ankiecie będziecie głosować na wasz ulubiony gatunek, a w temacie będziecie podawać ten przez was najbardziej nielubiany.

Co do ankiety - gatunków gier jest naprawdę sporo, umieściłem tylko te wg mnie najważniejsze, do których można podpiąć wiele innych.
Kilka wyjaśnień:
- RPG - obejmuje każdego rpga który nie pochodzi z Japonii.
- casuale/minigierki - pod to możecie zaliczyć wszystkie małe i krótkie gierki, czy np. hidden objects game, tower defense, karcianki, różnego rodzaju puzzle czy układanki, itd.
Zasady
- W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik Łowców Gier, który napisał na forum co najmniej 5 postów przed powstaniem tego tematu.
- Aby wziąć udział w konkursie, należy:
- wybrać jedną z odpowiedzi w ankiecie,
oraz
napisać w temacie jaki jest twój najbardziej nielubiany gatunek. - Konkurs trwa do piątku 27 października do godziny 20:00
Losowanie zwycięzcy odbędzie się poprzez koło fortuny o godzinie 20:05, a wyniki pojawią się niedługo po tym.
Nagroda
Zwycięzca otrzyma do wyboru:
- dowolną wybraną przez siebie grę/gry z bazarku Łowców do 10 zł,
lub
- 3 wybrane przez siebie gry z Build your own triple pack fall edition