Turecki PSN

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 10 razy

Przez konsolę. Klikałem ten przycisk kilkanaście razy, także nie powiem ci dokładnie ile, ale trochę to trwało zanim zaskoczyło.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Ma ktoś z was problem z ponownym dodaniem karty na tureckie konto?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Chyba znowu coś poblokowali.
12 września to ostania data kiedy mogłem doładować turecki portfel z użyciem kary cinkciarza.
Od kilku dni próbuję codziennie i nie działa.
Komuś jeszcze działa ?
Awatar użytkownika
Moderator
Discord: silas#0117
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Najprawdopodobniej poblokowali stare karty cinkciarza i możliwość dodawania nowych. Niby są jakieś alternatywy ale za bardzo już się kupowanie tam nie opłaca ponieważ podnieśli ceny ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Cinkciarz zablokowany
Podobno działa Oldubil i FUPS (ale ten pierwszy to sporo kombinowania i zabiera 10% przy przelewach z kont - ale można robić wpłaty na kartę z Revoluta bodajże; a tego drugiego już nie można założyć bez tureckiego peselu - można korzystać z już założonych).
Ogólnie ujnia z grzybnią - chyba zostało na chwilę obecną tylko kupowanie gift-cardów jak najniżej na polski PSN i to wszystko z oszczędności ;/

Dobrze chociaż, że mam tego tureckiego plusa na 3 lata jeszcze - szkoda, że nie ogarnąłem, by nabić na więcej...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

witam, czyli co turecki sposób już nie działa? chciałem właśnie zrobić konto na turcję ale nie da się nawet przez VPN pokazuje się że nie mogę stworzyć :( a chciałem przycebulakować trochę cebulionów
ODPOWIEDZ