Serwer Discord
- Podziękował: 289 razy
- Podziękowania: 459 razy
- Kontakt:
Z tego co widzę, zostałeś zbanowany za spam zaproszeniami do innych serwerów. Uwierz, że nie lubimy gdy ktoś wbija znienacka, wrzuca x razy link zaproszeniowy, zasłaniając przy tym całą tablicę i jeszcze uważa, że to nie jest żaden problem. Od pewnego czasu mamy ustawionego automoda na linki zaproszeniowe, stąd każdy, kto nimi spamuje, dostaje bana. Łatwo zauważyć, że coś jest nie halo, bo na PW przychodzi powiadomienie, ale jak się bezmyślnie kopiuje i wkleja... Widzę, że bot ostrzegał Cię 4 razy, zanim zostałeś zablokowany 

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
Czesc, czy ten serwer zostal oficjalnym serwerem discord? Jesli tak, to proszę o info (jeśli nie to proszę o link do oficjalnego). Interesuje mnie jedna rzecz, czy jest tam jakiś bot, który mógłby mnie powiadamiać o konkretnych grach jeśli będą w promo lub jako post na łowcach. Funkcjonalność jakiej szukam to coś jak pepper - wpisujesz hasło np. silent hill ps4 i dostajesz info zawsze jak się coś pojawi nowego. Jeśli sama strona coś takiego umożliwia, to nie mogę znaleść jak to skonfigurować:)
Dzięki za info.
Dzięki za info.
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
Tak, został. Po wejściu na kanal #wybierz_role masz dostępne ustawienia powiadomień, by dostawać informacje o nowych newsach dla wybranych kategorii. Opcji powiadomień o konkretnych grach nie ma (to możesz zrobić ustawiając alert na stronie gg.deals).bkt1916 pisze: 6 lis 2022, o 17:01 Czesc, czy ten serwer zostal oficjalnym serwerem discord? Jesli tak, to proszę o info (jeśli nie to proszę o link do oficjalnego). Interesuje mnie jedna rzecz, czy jest tam jakiś bot, który mógłby mnie powiadamiać o konkretnych grach jeśli będą w promo lub jako post na łowcach. Funkcjonalność jakiej szukam to coś jak pepper - wpisujesz hasło np. silent hill ps4 i dostajesz info zawsze jak się coś pojawi nowego. Jeśli sama strona coś takiego umożliwia, to nie mogę znaleść jak to skonfigurować:)
Dzięki za info.
To musiało być przez grę Super Lucky Tale na Xboksie gdy szukałem kogoś do grania w tą grę, Super Lucky Tale, gra była znakomita gdzie cały czas pisałem tej grze, w tedy wszedłem do was przypadkiem os razu cz ktoś gra w Super Lucky Tale, zaczęło się, właśnie od tego, z chęcią bym zagrał w New Super Lucky Tale w sequel, jak wyjdzie to napewno kupię będę grał, gra dalej jest dobra.