The Crew Motorfest

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 375 razy
Podziękowania: 417 razy
Kontakt:

Jak tam wrażenia? Ja przeszedłem prolog na tym 5 godzinnym trialu i chyba tyle z grania xD

Z tego co pograłem to optymalizacja ssie. RX6600, R5 2600, gra na SSD i na high okolice 40 fpsów. Na medium okolice 60 ze spadkami do 30-paru w zupełnie losowych momentach. Na low chodzi w miare stabilnie w 60. 3 razy zdarzyło się grze zawiesić nawet.
Ale przynajmniej skręcenie się kierownicy w aucie fajne

Obrazek

Edit. Ogarnąlem, ze ubi odpalił sie w trybie offline i dlatego gra mnie nie wpuszczała. Czyli jest allways online DRM. Najlepszy :banantanczy:

Edit. 2
Pograłem trochę i przyznam, że nawet spoko. Forza dalej top ale i tak prowadzi się całkiem przyjamnie a w porównaniu z The Crew 2 to w ogólnie niebo a ziemia.
Niestety dalej jest losowy loot z jakimiś numerkami, ale w sumie nie wiem po co, bo aktualnie gra sama mi podrzuca wyścigi gdzie jest dedykowany samochód a nie ten który ja mam i który mogę ulepszać
Pewnie zleci szybko z ceny jak chyba każda gra Ubi to wtedy się kupi, stówke bym dał

Edit. 3
Wyłączyłem Vsync i dostałem potęznego boosta w fpsach :trollface:
A do tego zauważyłem, ze z jakiegoś powodu nie ma opcji pełnego ekranu, jedynie w oknie i borderless. Jak w takim wypadku zmienić rozdzielczość? :?
ODPOWIEDZ