I/O nr 6/2000 (24) - gry freeware

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 59 razy

Widziałem jakiś czas temu post innego użytkownika odnośnie tego czasopisma, więc mam nadzieję, że znajdę kogoś, kto będzie mógł pomóc - do wspomnianego numeru I/O (Input-Output) dołączona była płyta z pełną wersją gry Inca oraz 19 grami freeware. Pożyczałem tę płytę lata temu od kal3jdoskopa (po czym oddałem), niestety zgubił ją w międzyczasie i w rezultacie nie mogę się "dokopać" do tamtych tytułów.

Jeśli znalazłby się ktoś, kto posiada tą płytę (uwaga, nie chodzi o płytę z demami, tylko te z "incą" i 19 freeware'ami) i mógł skopiować tamte gry freeware (było ich 19, z tego co pamiętam jedną z nich był South Park Star Wars) i podesłać mi je na priva (albo wrzucić link tutaj), to poza moją wdzięcznością chętnie nagrodzę jeszcze grami Gladius: Relics of War (wersja na Steama) i Jazz Jackrabbit 2 Collection na GOGa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 110 razy
Podziękowania: 85 razy

Pierwszy kupiony przeze mnie I/O.
Niestety, płyta zaginęła u mnie w dziejach historii, przed chwilą szukałem... :/
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Mam dobrą wiadomość :)
http://www.filedropper.com/io062000
Gdyby z jakiegoś powodu link nie chodził, daj znać, wrzucę na inny serwis.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2021, o 00:13 przez kal3jdoskop, łącznie zmieniany 2 razy.
Ci użytkownicy podziękowali kal3jdoskop za ten post (w sumie 6):
MartiusRjobjoxPLFotelSkrzypiNatanGoodLukeeldawido159
Awatar użytkownika
Robin Hood

Wielkie dzięki za pomoc!

Już pobieram :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Podmieniłem link do pobierania, popełniłem błąd przy uprzednim wrzucaniu paczki, w efekcie czego jej rozmiar był dwukrotnie większy niż powinien. Ponadto wrzuciłem na serwis, na którym można o wiele szybciej pobierać pliki (FileDropper)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

AAAAA dopiero teraz trafiłem tutaj a szukam tego od nie wiem juz nawet kiedy, jest szansa na jakiś reup? :(

Nawet po tych 20 czy ilu latach byłbym w stanie z połowę tych freewarów wymienić

a w sumie co mi szkodzi: space duel (klon space invaders), XYZ - misja specjalna (też kosmiczna, fale przeciwników), battle chopper (latanka helikopterem), jakiś mahjong, coś jakby jrpg z dragon w nazwie(?), inna kosmiczna gfierka gdzie luźno latasz w 2 wymiarach i szczelasz do innych statków, jakiś snowboard gdzie zbierało się wielkie zetony które przedłużały grę, astroship evader (jeszcze inny klon space invaders), cztery bodajze southparkowe freeware'y (na pewno klon super mario i coś w uniwersum star wars), więcej chyba nie dam rady

Ps. do moderatora - sorki, za tę edycję, nie pomyślałem, że każda zmiana w poście od nowego użytkownika musi przejść przez ręczną akceptację
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2023, o 23:54 przez kopytko95, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Robin Hood

kopytko95 pisze: 9 wrz 2023, o 19:52 AAAAA dopiero teraz trafiłem tutaj a szukam tego od nie wiem juz nawet kiedy, jest szansa na jakiś reup? :(

Nawet po tych 20 czy ilu latach byłbym w stanie z połowę tych freewarów wymienić

a w sumie co mi szkodzi: space duel (klon space invaders), XYZ - misja specjalna (też kosmiczna, fale przeciwników), battle chopper (latanka helikopterem), jakiś mahjong, coś jakby jrpg z dragon w nazwie(?), inna kosmiczna gfierka gdzie luźno latasz w 2 wymiarach i szczelasz do innych statków, jakiś snowboard gdzie zbierało się wielkie zetony które przedłużały grę, astroship evader (jeszcze inny klon space invaders), cztery bodajze southparkowe freeware'y (na pewno klon super mario i coś w uniwersum star wars), więcej chyba nie dam rady

Ps. do moderatora - sorki, za tę edycję, nie pomyślałem, że każda zmiana w poście od nowego użytkownika musi przejść przez ręczną akceptację
Mam wciąz na dysku tę paczkę z grami, wrzucone:
https://file.io/jWs4t0AnaQ27

P.S. Nie mam kompletnie rozeznania w obecnych serwisach hostingowych, więc jeśli lepiej wrzucić to gdzieś indziej, będe mega wdzięczny za sugestie.
Ci użytkownicy podziękowali MartiusR za ten post:
FotelSkrzypi
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 81 razy
Podziękowania: 206 razy

MartiusR pisze: 13 wrz 2023, o 21:05 Mam wciąz na dysku tę paczkę z grami, wrzucone:
https://file.io/jWs4t0AnaQ27

P.S. Nie mam kompletnie rozeznania w obecnych serwisach hostingowych, więc jeśli lepiej wrzucić to gdzieś indziej, będe mega wdzięczny za sugestie.
Najwygodniej na Google Drive z udostępnionym dla wszystkich, którzy posiadają link
Ale opcją najbardziej logiczną jest https://archive.org/ gdzie ludzie wrzucają zaginione rzeczy, w celu cyfrowej archiwizacji
Ci użytkownicy podziękowali GoodLuke za ten post (w sumie 3):
HaazheeljobjoxPLFotelSkrzypi
Awatar użytkownika
Łowca

"The transfer you requested has been deleted." - coś z linkiem nie tak czy zdążyło już spaść?

Archive.org to chyba najlepszy wybór, szczeólnie długoterminowo
Awatar użytkownika
Robin Hood

kopytko95 pisze: 15 wrz 2023, o 00:47 "The transfer you requested has been deleted." - coś z linkiem nie tak czy zdążyło już spaść?

Wrzuciłem na Google Drive:
https://drive.google.com/file/d/19DFp4v ... sp=sharing

Że też mi nie przyszło to do głowy od razu, przecież od jakiegoś czasu w ten sposób wrzucam moje spolszczenie do Gladiusa :P

I dzięki za podrzucenie pomysłu z archive.org, spróbuję wrzucić tam, co trzeba, jak znajde wolną chwilę.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 81 razy
Podziękowania: 206 razy

MartiusR pisze: 20 wrz 2023, o 20:29
kopytko95 pisze: 15 wrz 2023, o 00:47 "The transfer you requested has been deleted." - coś z linkiem nie tak czy zdążyło już spaść?

Wrzuciłem na Google Drive:
https://drive.google.com/file/d/19DFp4v ... sp=sharing

Że też mi nie przyszło to do głowy od razu, przecież od jakiegoś czasu w ten sposób wrzucam moje spolszczenie do Gladiusa :P
Było zbyt idealne, żeby było prawdziwe
Obrazek

Albo wrzucisz hasło do spakowanego pliku, żeby skanery Google nie wyłapały, albo zostaje Archive.org
Awatar użytkownika
Robin Hood

Ale uparta bestia z tej paczki. Ok, zrobiłem zipa z hasłem:
https://drive.google.com/file/d/1_ABbXL ... drive_link

hasło: wololo
Awatar użytkownika
Łowca

<3 Dziękuję
Część działa, przy pozostałej części połowa zabawy pewnie będzie się brała z prób odpalenia tego wszystkiego :D
ODPOWIEDZ