[PC] Star Wars: The Old Republic

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 0

Cześć, szukam kogoś do wspólnego grania w SWTORa. Nie zależy mi na codziennym zarywaniu nocek, ale samemu jest trochę nudno, a 90% gildii na Darth Malgusie tak naprawdę nie robi jakiegokolwiek grupowego contentu tylko farmi conquest. Interesuje mnie endgame (też progresja) i pvp.
Gram po stronie Imperium, jako że w porównaniu Republika ledwo dyszy*. Mam opanowane praktycznie wszystkie role w grze (gram ponad 10 lat z przerwami), nie mam więc żadnego problemu z wrzuceniem mnie na konkretną rolę w progression team czy premade w pvp.
Mogę też dołączyć do aktywnej gildii, byle nie BRACTWO lub Yerba Mate - byłem i jeden HM raid na kilka tygodni to naprawdę marnowanie mojego czasu. Nie mam też nic przeciwko grze z początkującymi, byle mieli zapał do progresji i chcieli robić coś więcej niż sam story mode.
.numbersdealer - na discordzie.

* - jeżeli ktoś gra aktywnie po stronie Republiki, nie ma problemu żebym się tam przerzucił. Po prostu pugowanie jakiegokolwiek contentu po tamtej stronie jest gorsze niż robienie NIMów z ludźmi, którzy grają od tygodnia.
ODPOWIEDZ