Szukam graczy do gier 20+
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Witajciee szukam jakiś znajomych do wspólnych gier ja jestem już emerytowanym graczem ale chciałbym wrócić do gier bo nie mam żadnych znajomych a nie mam z kim pograć. szukam graczy najlepiej w wieku 25+ ja sam mam 30lat. z góry mówię że discord mi nie działa i nie zadziała nie da się zainstalować. mój nick na steam adi93k albo na forum. może jakieś world of tanks albo inne mmorpg. 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 42 razy
- Kontakt:
Emerytowanym ? pffff z 30 na karku ... ja niedługo bede miał 2x tyle co Ty :-p
- Ci użytkownicy podziękowali HelDoRe za ten post:
- Skywalker1988
- Podziękował: 401 razy
- Podziękowania: 876 razy
- Kontakt:
senior 30+ 

- Ci użytkownicy podziękowali Hildunio za ten post:
- Skywalker1988
- Podziękował: 70 razy
- Podziękowania: 67 razy
guildwars 2
7days 2 die
mordhau
overrwatch
neverwinter nights
pubg
itd...
steam : https://steamcommunity.com/id/badyl5831/
7days 2 die
mordhau
overrwatch
neverwinter nights
pubg
itd...
steam : https://steamcommunity.com/id/badyl5831/
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
da sie odaplic discorda na przegladarce bez instalowaniaAdi93k pisze: 20 cze 2022, o 15:36 Witajciee szukam jakiś znajomych do wspólnych gier ja jestem już emerytowanym graczem ale chciałbym wrócić do gier bo nie mam żadnych znajomych a nie mam z kim pograć. szukam graczy najlepiej w wieku 25+ ja sam mam 30lat. z góry mówię że discord mi nie działa i nie zadziała nie da się zainstalować. mój nick na steam adi93k albo na forum. może jakieś world of tanks albo inne mmorpg.![]()

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
Panie ale ta gra to nie dla seniorówArlox54 pisze: 24 cze 2023, o 19:03 [PC][Xbox] Szukam graczy![]()
, for fun
.
Gramy zazwyczaj w Call of Duty (najnowszą odsłonę ale i starsze). Ale także inne gierki. Ktoś chętny?![]()

- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Jezusie Chrystusiasty, nie wiedziałem, że miejsca na cmentarzu powinienem już szukać.
No nic, wychodzi, że powinienem umówić wizytę w domu pogrzebowym i szukać trumny, zacząć dobierać odpowiednią fotę na nagrobek.
No nic, wychodzi, że powinienem umówić wizytę w domu pogrzebowym i szukać trumny, zacząć dobierać odpowiednią fotę na nagrobek.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 3):
- RedEvil • MDA • Ejdrien.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Yep, ja zanim odpalę PieCa albo konsolę, to muszę wziąć sporo tabsów, a jak chcę grać powyżej 60 fps, to bez Stoperanu się nie obędziebolesna prawda pisze: 3 sie 2023, o 16:40 Jezusie Chrystusiasty, nie wiedziałem, że miejsca na cmentarzu powinienem już szukać.

Także ten tego, łatwo nie jest!
- Podziękował: 130 razy
- Podziękowania: 171 razy
Coś na początku źle przeczytałem bo sądziłem, że chodzi o osoby z ponad 20 letnim stażem grania a mam lekko ponad 25 już jego przekroczone. Skoro jednak zrobił się zlot pięknych i młodych, to musiałem się pojawić 

- Discord: Kamilovsky15#1241
- Podziękował: 62 razy
- Podziękowania: 193 razy
- Kontakt:
Xbox Series? Jak tak to napisz nick na pwArlox54 pisze: 24 cze 2023, o 19:03 [PC][Xbox] Szukam graczy![]()
, for fun
.
Gramy zazwyczaj w Call of Duty (najnowszą odsłonę ale i starsze). Ale także inne gierki. Ktoś chętny?![]()