Prime Gaming
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 40 razy
- Kontakt:
Tak dzisiaj się chwilkę zamyśliłem nad tą platformą, posiadam pakiet prime tez z tym no.... video, czasem coś wpadnie do pooglądania, za niewielką w sumie kwotę wpadają gry. Ale... ja odbieram pełne gry, a to co dają jako "zawartość w grze" praktycznie omijam, 99% tytułów które tam są, to gry których ja nie mam. I pytanie jest następujące, jakbym chciał komuś oddać taki pakiet "zawartość w grze" za przysłowiowe piwo albo za darmo, to da się takie coś zrobić ? Czy pozamiatane, wszystko idzie na konto związane z prime gaming ?
- Podziękował: 85 razy
- Podziękowania: 250 razy
- Kontakt:
Duża część z tych bonusów to kody, więc wystarczy je wygenerować i komuś podarować. A jeśli nie masz oporów przed podpięciem jakiegoś konta (nie)znajomego np.: Riot, do swojego Prime Gaming, to możesz tak odbierać kapsuły do LOLa oraz inne przedmioty