W 2013 roku kupiłem w dniu premiery gta5 na xboxa360. Potem 2 lata później raz jeszcze ograłem grę, tym razem w wersji na ps3. Chciałbym teraz ponownie przeżyć tę przygodę.
Jednak zastanawiam się czy wybrać zwykłą wersję, czy też dopłacić do premium. Z informacji znalezionych w internecie wynika, że premium zawiera DLC przeznaczone do gta online. A zatem jeśli interesuje mnie jedynie singiel nie warto dopłacać?
Czy może zostały również wprowadzone zmiany w trybie fabularnym rozszerzające grę o nowe misje, czy ułatwienia dla gracza?
GTA 5 wersja premium i zwykła
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:

tak jak napisał przedmówca śmiało kupuj podstawke, a i zobacz czy nie masz już dodanej za darmo tej gry na epic bo była rozdawana jakieś 3 lata temu
swoją drogą to nie glupi pomysł zagrać jeszcze raz sobie fabułę, tym razem na PC bo singla ogrywalem na xbox360
- Podziękował: 473 razy
- Podziękowania: 161 razy
- Kontakt:
Grindujesz fetchquesty żeby kupować sobie droższe biura/samochody, do tego aktywności jak drużynowe napady, wyścigi itp. Raczej rakowisko, głównie to czekasz aż pojawi się cheater który rozdaje pieniądze i wtedy sobie coś kupujesz
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
oprocz tego co zostało wyżej napisane podzielilbym gta online na dwa glowne odlamy: zwykle i RP - role play, role playing
jak chcesz zobaczyć jak takie RP wyglada to wlacz sobie jakiś byle jaki strim na twitchu
jak chcesz zobaczyć jak takie RP wyglada to wlacz sobie jakiś byle jaki strim na twitchu