A ok, a ten rabat ze smartem to jest jednorazowy czy jak często można korzystać? Bo tam zdaje się jest 20% na pierwszy zakup. A kolejne? Jeden dziennie?boris1125 pisze: 15 maja 2023, o 15:39da się tylko ja tego nie zrobiłem od razu bo liczyłem że jeszcze może wpadnie jakaś oferta a potem o tym po ludzku zapomniałemboskiapollo pisze: 15 maja 2023, o 15:15 A nie da się wyłączyć tego od razu po zakupie? W sensie bierzesz smart przy okazji zakupu żeby mieć taniej i od razu rezygnujesz?
GAMIVO.COM - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
słuchaj to jest gówno jakiego świat nie widział.boskiapollo pisze: 15 maja 2023, o 16:04 A ok, a ten rabat ze smartem to jest jednorazowy czy jak często można korzystać? Bo tam zdaje się jest 20% na pierwszy zakup. A kolejne? Jeden dziennie?
wchodzisz sobie na gamivo i widzisz jakaś gra kosztuje 40zł a ze smartem 22
no super myślisz! ale potem okazuje się ze musisz zapłacić 22zł plus smart około 10 plus prowizje np za PayPal (czym byś nie płacił to zawsze prowizja jest taka sama i zawsze jest droga) i z tych 40 robi ci sie min 38...
myślisz sobie ok to kupie sobie dwie sztuki tej gry i drugą odsprzedam ale te 22zł to jest na tylko tą jedną sztukę a druga jest juz normalnie 40zł
smart daje Ci zniżki na wybrane gry, ceny nawet z tym smartem są żałosne a z listy promocyjnych gier i tak nie znalazłem nic dla siebie... naprawdę nie polecam z całego serca