Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
u mnie akurat 3 pozycje z wishlisty, no ale wiadomo każdy tam co innego sobie upodoba
Spiritfarer® nie bralem z bundla z fanatical bo mi szkoda było 20zl ani z promki na stimie za niecale 30zl, teraz wpadnie za 3zl jesli kupon na maj zadziała za 5€
Spiritfarer® nie bralem z bundla z fanatical bo mi szkoda było 20zl ani z promki na stimie za niecale 30zl, teraz wpadnie za 3zl jesli kupon na maj zadziała za 5€
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
Chaosgate? No i w pytę, bardziej mi odpowiada ten od obecnego.
I widać dobrze, że czekałem na spiritfarer. No i git. Bendy zupełnie mnie nie interesuje, ale mam nadzieję na jakieś fajne indie.
I widać dobrze, że czekałem na spiritfarer. No i git. Bendy zupełnie mnie nie interesuje, ale mam nadzieję na jakieś fajne indie.
- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
- MDA
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Orientuje się ktoś, czy jeżeli podepnę PayPala do konta i odepnę kartę to będę mógł zatrzymać Choice czy mi go automatyczne przerwą? Zastanawiam się nad tą zmianą już od dłuższego czasu, bo zacząłem korzystać z PP.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Odpowiedź brzmi tak, będziesz mógł nadal kupować. W sensie karta jest potrzebna tylko do pierwszego zakupu, w celu weryfikacji. W pewnym momencie ważność mojej karty wygasła, więc ją odpiąłem od PP, ale nie dodawałem do niego nowej i nic się nie zmieniło. Nadal Choice opłaca się za pomocą środków PP, więc działa to bez kartySKODR pisze: 13 maja 2023, o 23:42 Orientuje się ktoś, czy jeżeli podepnę PayPala do konta i odepnę kartę to będę mógł zatrzymać Choice czy mi go automatyczne przerwą? Zastanawiam się nad tą zmianą już od dłuższego czasu, bo zacząłem korzystać z PP.
Pozmieniali trochę w bundlu https://www.humblebundle.com/games/whit ... s-showcase
2 gry usunięte z 3 progu (Re:Call i The Forest Cathedral) i 2 dodane do pierwszego (Newt One i We should talk)
2 gry usunięte z 3 progu (Re:Call i The Forest Cathedral) i 2 dodane do pierwszego (Newt One i We should talk)
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Kliknij pole (x item bundle) pod Bundle Filters i wybierz to ostatnie po prawej, to będzie pierwszy próg.Cypek pisze: 14 maja 2023, o 20:00 Wie ktoś może czy można zmienić widok w bundlach? Nienawidzę tego, ze nie mogę rozróżnić, które gry są w niższych tier będąc w widoku tieru 3 dla przykładu.
- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
To wiem, tylko chodzi o to, że nie widać całości z 3 progu tak jak kiedyś albo obecnie na gg.dealskmpt pisze: 15 maja 2023, o 16:15Kliknij pole (x item bundle) pod Bundle Filters i wybierz to ostatnie po prawej, to będzie pierwszy próg.Cypek pisze: 14 maja 2023, o 20:00 Wie ktoś może czy można zmienić widok w bundlach? Nienawidzę tego, ze nie mogę rozróżnić, które gry są w niższych tier będąc w widoku tieru 3 dla przykładu.