Gry paragrafowe

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 49 razy
Podziękowania: 63 razy
Kontakt:

Kiedyś sam taką grę robiłem na C64 trochę zmieniony Wojownik Autostrady, więc wiem ile to jest pracy. Ukończyłbym grę, ale w Basicu zabrakło pamięci i się cały program wysypał. Nawet nie wiesz Adeptus, jak moje serduszko bije do każdego, kto wydaje gry paragrafowe, nie chcąc nic w zamian.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 12 razy

Dziękuję za miłe słowa. A jak kogoś interesują gry paragrafowe, to przypominam, że na http://www.paragrafowegranie.fora.pl/ jest sporo darmowych pozycji.

Chociaż nie powiedziałbym, że tak zupełnie niczego nie oczekuję w zamian. Bardzo zależy mi na opiniach graczy - wolę nawet negatywne od milczenia ;)
Ci użytkownicy podziękowali Adeptus za ten post:
aruki
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0

Adeptus pisze: 24 maja 2021, o 12:10 Dziękuję za miłe słowa. A jak kogoś interesują gry paragrafowe, to przypominam, że na http://www.paragrafowegranie.fora.pl/ jest sporo darmowych pozycji.

Chociaż nie powiedziałbym, że tak zupełnie niczego nie oczekuję w zamian. Bardzo zależy mi na opiniach graczy - wolę nawet negatywne od milczenia ;)
Adeptusie,
Czy byłbyś zainteresowany bardziej komercyjnym opracowaniem gry paragrafowej?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

Pamiętam, że gdy byłem jeszcze w podstawówce, to mój kolega z klasy wtajemniczył mnie w właśnie w gry paragrafowe. Przyznam, że przez pewien krótki czas bardzo mnie one zafascynowały do tego stopnia, że sam zacząłem je pisać (choć nigdy żadnej nie skończyłem :P). Mój kolega był bardzo dobrym mistrzem gry. Od mistrza gry bardzo dużo zależy. To właśnie od tej osoby i jej zaangażowania, wiedzy, umiejętności "zarysowania" świata zależy to czy gra "się przyjmie". Granie w takie gry samemu było dla mnie nudne, a niestety kompanów do takich zabaw nie było zbyt wielu. Niedługo później rodzice kupili komputer i przeniosłem się w świat komputerowych RPG, czyli cRPG.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 12 razy

Przepraszam, dawno nie wchodziłem. Niestety, ale pewnie z arukim nie uda mi się już skontaktować, ale gdyby tu wszedł i przeczytał, proszę o kontakt na brat.dominik@op.pl .
Ostatnio zmieniony 10 maja 2023, o 11:44 przez Adeptus, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ