Oraz wleciało GTA SA, ale na PS4.
Dałem z siebie całe 30%Ichigo16 pisze: 23 kwie 2023, o 17:39 Batman - Arkham Knight 99% ostatni achiev to New Game+ i już mam dosyć może kiedyś mi się zachce to zrobięBez tytułu.png
Właśnie chciałam zapytać jakie macie odczucia względem tej gry?Nikodem34556 pisze: 26 kwie 2023, o 09:17Uwielbiam tę grę, dopiero niedawno się o niej dowiedziałam, fabuła jest niesamowita, radzę każdemu w nią zagrać.Dandyl pisze: 25 kwie 2023, o 21:50 #9 A New Beginning - Final Cut
Przygodówka od Daedalików o katastrofie klimatycznej, szukaniu alternatywnych źródeł energii, podróżach w czasie i próbie ocalenia ludzkości przed zagładą.
Sympatyczna gra, interesujące łamigłówki i nietrudne wyzwania. Moje jedyne zastrzeżenie, to znikający dźwięk podczas przerywników filmowych, a ściślej mówiąc komiksowych.![]()
Bardzo pozytywne odczucia z mojej strony, chociaż część mnie chciałaby (skoro już mamy te podróże w czasie) żeby pokombinowano z alternatywnymi liniami czasowymi - coś w stylu Steins;Gate. Swoją drogą scena po napisach końcowych trochę sugeruje, że jakby Daedeliki robili drugą część, to chyba w tą stronę to pójdzie.banaroo pisze: 27 kwie 2023, o 20:34Właśnie chciałam zapytać jakie macie odczucia względem tej gry?Nikodem34556 pisze: 26 kwie 2023, o 09:17Uwielbiam tę grę, dopiero niedawno się o niej dowiedziałam, fabuła jest niesamowita, radzę każdemu w nią zagrać.Dandyl pisze: 25 kwie 2023, o 21:50 #9 A New Beginning - Final Cut
Przygodówka od Daedalików o katastrofie klimatycznej, szukaniu alternatywnych źródeł energii, podróżach w czasie i próbie ocalenia ludzkości przed zagładą.
Sympatyczna gra, interesujące łamigłówki i nietrudne wyzwania. Moje jedyne zastrzeżenie, to znikający dźwięk podczas przerywników filmowych, a ściślej mówiąc komiksowych.![]()